Dobry vecer, ospravedlnujem sa ak tato tema patri do inej skupiny.
Pred 3 mesiacmi som kupil 308sw rv 2016, 1.6ehdi 88kw. Pocet km 125 tisic. Predaval pan ako sukromna osoba. Auto dotiahol z IT, ze vraj pracoval v rime. Auto som preveril s otcom, mechanikom, ktory pocas testovacej jazdy poriadne nakladal. Auto ma krasny zvuk ziadne nepravidelnosti chodu motora ani ine pazvuky som po celu dobu az dotera nezaznamenal. Auto som si skontroloval aj cez carvertical, platena kontrola historie vozidla z VIN. Vysledky su super auto nebolo burane ani pohyby s km sa nestali. O dva mesiace som robil prvu EK a TK, kde auto museli na EK dva krat kontrolovat ze vychadzala vacsia dymivost. Pan mi vravel ze asi zaneseny egr ze tieto 1.6 tym trpia. Celkom to auto nesetrili asi 10 x to vytocili do cervenych otacok. Do minulej soboty som na aute spravil 4000km. Auto malo krasny chod aj tah a radost na nom jazdit.
Potom prisla sobota kedy sme sa s rodinkou vybrali zo Spisskej N. Vsi spat do Bratislavy. Po cca 55 kilometroch pri rychlosti 140km/h mi vyplo tempomat s hlasenim chhby motora auto prestalo zrychlovat a zotrvacnostou sme doplachtili ku krajnici. Po odtahu, servisny technik oznamil to najhorsie co sa moze stat, prdnute rozvody. Pozrite obrazok, [ You are not allowed to view attachments ] vsimnite si polamaneho ozubenia. Pozrel sa na to aj moj otec mechanik a vravel ze toto este nevidel ze by rozvody odisli a dolamalo by sa rozvodove koliesko(som lama, neviem pomenovanie

. Chcel som sa spytat clenov ci ste nieco podobne nezazili, nepoculi, alebo ako technici a mechanici s niecim podobnym neprisli do kotaktu. Pocul som teoriu ze cast z hlavy mohla padnut do motora a zadriet piest co by mohlo zlomit ozubene koleso. Druha je ze som mal proste smolu a koleso sa polamalo koli unave materialu.
Premyslam ci som sa nestal obetou podvodu a stoceneho auta, ale nechce sa mi verit ze plateny vinchek by ma zavadzal, a predajca posobil doverihodne tak isto mi aj garantoval km pricom mi to opakoval x krat a dal ich do zmluvy vyslovne ako garantovane.
Ak niekto z vas zamestnancov peugeotu moze skontrolovat km podla VIN, isto by mi to pomohlo.
VF3LCBHZ3GS131012
Dakujem za postrehy, napady navrhy a skusenosti.