Ahojte
- veľmi rýchlo mi odchádzajú predné brzdové kotúče
- mám 1,4 HDi, VIN: VF32S8HZA47814995 rok výroby 2008.07.29 50kW
- idú tam plné kotúče a vydržia tak rok (robím dlhé trasy, veľa kopcov a nerád sa obmedzujem po ceste :-)
- chcem tam dať niečo silnejšie, vetrané napríklad, ale na môj typ auta mi mechani povedal že nebudú sedieť, ale povedal že ak by som vymenil uchytenie strmeňa, brzdový strmeň tak by to mohlo pasovať
- čo som pozeral na nete tak 1,6 HDi už majú vetrané kotúče, len či bude sedieť to uchytenie
- má s tým niekto z vás skúsenosti?
- trošku mi to ponáhľa nakoľko mi predná pravá brdová doštička už odišla a kým som došiel domov tak je z kotúčom amen, takže to idem vymeniť v podstate okamžite, ale neviem čo kúpiť
- poprosím aj o radu s akou značkou máte skúsenosti
a ešte taká srandička, v techničáku mám napísané ABS, ale som to nepochytil pri brzdení nikdy :-D, ani som si nevšimol že by mi tal išli nejaké káble alebo také niečo, viem to zistiť? nakoľko ak by to tam bolo tak potrebujem asi iné strmene :-D
- a ešte taká srandička, v techničáku mám napísané ABS, ale som to nepostrehol pri brzdení nikdy :-D, ani som si nevšimol že by tam bola privedená nejaká elektronika alebo káble k brzdám, viem to zistiť? nakoľko ak by tom tam naozaj bolo len to treba zapojiť, tak by som si kúpil brzdový strmeň už z ABS funkciou
- ďakujem veľmi pekne za rady