...to si písal ty Marcel?...tak by bolo fajn aby si sa vyjadroval trochu profi a nie ako "vase vozitka" a "autí"...teda vo svojich príspevkoch píš ako chceš, ale podľa mňa by to malo mať nejakú úroveň, tieto texty bude čítať každý a predsa chceš aj ty fórum na úrovni a nie nejakú šenkovú tliachareň...možno ti to pripadá, že to beriem príliš vážne, ale tak to je...deal with it...papa...
//kto sú len traja?
prosimta neprezivaj to... dokonca som technicke okienko premenoval na dielnicku...
verim ze sa ti v partii nadsencov bude pacit, ma tu byt pohoda a nie tu z toho robit nejaku oficialnu instituciu s plnou vaznostou...
ja si cenim tvojich rad a nametov, ale daj vsetkemu cas, sme radi ze si tu piseme a ze sme to behom tyzdna rozbehli do funkcnej podoby.
neboj, casom rozsirime rady pomocnikov, len daj tomu volny priebeh. akekolvek namety nam mozes samozrejme poslat, my ked to cas umozni tak
to dokrmime aby sme sa tu citili dobre.
deal with it... ja som sa musel vyrovnat v zivote s podstatne tazsimi udalostami... toto forum je na zabavu a oddych... cauko