Zvažujem inštaláciu led denných svetiel. Obávam sa ale, že ich inštalácia je veľkým zásahom do elektroniky auta. Nerád by som robil veľké zásahy do elektroniky, riadiacej jednotky a pod., pretože sa obávam, aby s tým neboli problémy. Na aute mám totiž funkciu automatického svietenia, tá však nefunguje tak celkom ako má. Z nejakého dôvodu fungovala tak, že sa svetlá nedali vypnúť v polohe, kde mali byť vypnuté (poloha 0), automaticky sa rozsvietili naštartovaním a zhasli iba vypnutím motora. V autorizovanom Peugeote v Nitre sa tomu čudovali, nastavili to tak, že momentálne sa síce manuálne stretávacie svetlá vypnúť manuálne dajú, ale automatická poloha pre zmenu celkom nefunguje - aj sa niekedy svetlá po naštartovaní v jej polohe samé zapnú, aj samé vypnú. Je možné tento problém nejako odstrániť alebo by ste to radšej neodporúčali? Chcel som do auta nainštalovať led denné svietenie Philips LED Daylight 9, no obávam sa, že budú svietiť aj led svetlá aj stretávacie naraz alebo ani jedno, teda že to nebude správne fungovať a tiež sa obávam akéhokoľvek veľkého a rizikového zásahu do elektroniky. Pokiaľ by sa to ale dalo efektívne a bez obáv odstrániť, nainštalovať led svetlá a plne funkčne spojazdniť, tak by som to chcel. Jedna he vec dať to spraviť, no obávam sa, aby to nemalo následky. Neviem či sú obavy na mieste alebo nie. Vie mi niekto poradiť kto sa vyzná do elektroniky áut? Ďakujem