Rád by som teda spravil malé zhrnutie, napriek prejavenému ne-záujmu členov, pekné veci treba chváliť a deliť sa s ními :yes
Trenčín bol parádny, bola to asi (musí potvrdiť Stano, ten slalomuje 3tí rok) najrýchlejšia trať v seriále AS, kt. sú organizované v SR.
V jednej pasáži sme so Stanom išli cca 170km/h, za čím nasledovalo brzdení tak na 90km/h a bránka prudko vpravo
Zolii (Zoltán Lovázs) vyhral ako už tradične 1. miesto v kategóri S1 (1400cc) na ich krásnej slalomovej 106 Rallye, hneď ruhý bol jeho mladší brat Kristián, ide im to.
306gti6 (Stano Krivák) sa umiestnil v SS3(slalomový špeciál nad 1.6)kvôli jednej 2 sekundovej penalizácii za zrazený kužel tesne na 2 mieste, pri tom však
Stano Stanovil hneď rekord trate (si stanovil)
Renča (Stanova Frajerka) vyhrala kategóriu D (Dámy), kde s ich spoločnou 306 GTi zajazdila spomedzi báb najlepší čas, gratulujeme
LukiPuki (Lukáš Opatovský - Autofólie CarWrap Malacky) so svojou bielou 106 nakoniec 7 z 11, ale už teraz sa veľmi teší na ďalšiu sezónu. (ďakujem za prilbu)
Ja som sa umiestnil na velice čestnom poslednom mieste v kategórii S3 (dvojlitre) z toho dôvodu, že som jeden úsek celý čas jazdil inak, než som mal a za vynechanú bránku je 20 sekúnd bonusových

okrem toho som si vyskúšal v 2 ostrej jazde aj aké je to dostať hodiny v 100km rýchlosti, kedy po pustení pedálu z plynu pri pokuse sa zmestiť do bránky ma predbehol zadok, pre divákov určite efektné :chuckle
Pripájam video jazdy toho MSS (Mauackého Samovraha Stana), pre predstavu o čom to asi je, keď má človek niečo najazdené a super káru.
[youtube:ol0p1skx]http://www.youtube.com/watch?v=ONE5sP1bEkc[/youtube:ol0p1skx]
Bol to príjemne strávený deň v príjemnej spoločnosti. Uzavreli sme ho niekedy okolo 17:30, cestu domov so Stanom sme mali spoločnú až po Trstín medzi Senicou a Trnavou, odbočili sme si do Smoleníc, kde sme dali večeru aj s našimi polovičkami, Renčou (asi nie je registrovaná) a Ivkou (nick Pufa), ktoré tam s nami celý deň boli.
Čo je však dôležité, zdá sa, že frajerka so mnou konečne začína zdielať akési opojenie autom a vecami okolo neho všeobecne, takže mám hádam zelenú v plánovaných úpravách, ktoré by som chcel stihnúť do ďalšej sezóny (disky + slicky, znížený športový podvozok, nejaké ďalšie úpravy)
Navrhujem SK klubu, aby sa do budúcna možno viacej zapájal do podobných podujatí. Ja viem, že francúzi sú najmä pohodlné húpajúce sa primerane vysoké autá pre pohodlné cestovanie, ale ako vidíte, máte tu aj nie úplne márnu "športovú divíziu" :hand A teraz pár fotiek.

Čakáme ešte na profi fotky od autorizovaného fotograva AS.