Autor Téma: Predam original elektrony COSMOS R17, 5x108 na Peugeot 407 s novymi pneumatikami  (Prečítané 4553 krát)

0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.

Offline bugi

• Nováčik
  • **
  • Príspevkov: 14
Ahojte.

Mam na predaj original elektrony Cosmos na Peugeot 407 s obutymi novymi letnymi penumatikami Matador R17 a roztecou 5x108. Disky su v super stave bez skrabancov a oderkov od obrubnikov, s namontovanymi senzormi tlaku, vyvazene a rovne. Len nahodit na auto a jazdit. Neboli opravane. Disky mi zostali po predaji auta. Su na nich obute uplne nove letne pneumatiky Matador R17 na ktorych som najazdil len par km. Pneu su zosilene XL a maju aj ocharnu rafika. Viac foto zaslem v pripade zaujmu. Cena 450 eur.
Kontakt 0911968098
« Posledná zmena: 20.03.2017 - 08:06:03 od bugi »

Offline Lukasko.1234

• Nováčik bez príspevkov
  • *
  • Príspevkov: 1
Mas ich aktualne?

Offline bugi

• Nováčik
  • **
Ahoj. Ano su este aktualne. Moj kontakt je: 0911 968 098

Offline bugi

• Nováčik
  • **
Stale aktualne. Znizena cena...

Offline bugi

• Nováčik
  • **
Ahojte.

Mam na predaj original elektrony Cosmos na Peugeot 407 s obutymi novymi letnymi penumatikami Matador R17 a roztecou 5x108. Disky su v super stave bez skrabancov a oderkov od obrubnikov, s namontovanymi senzormi tlaku, vyvazene a rovne. Len nahodit na auto a jazdit. Neboli opravane. Disky mi zostali po predaji auta. Su na nich obute uplne nove letne pneumatiky Matador R17 na ktorych som najazdil len par km. Pneu su zosilene XL a maju aj ocharnu rafika. Viac foto zaslem v pripade zaujmu. Cena 410 eur.
Kontakt 0911968098