... fúúú, takéto niečo počujem prvýkrát. S modelom 308 (T9) som sa nestretol s negatívnymi ohlasmi, preto som celkom prekvapený.
Každopádne sú dve možnosti:
1. reklamovať, reklamovať, reklamovať u predajcu, u ktorého si auto kúpil. S týmto dealerom máš uzavretú kúpno-predajnú zmluvu (objednávku + faktúru), a hoci samotný dealer nemôže za to, aké auto kúpil a predal, je to jeho riziko povolania. Ak by si sa časom (po splnení zákonných podmienok) rozhodol auto vrátiť, ľahšie by to malo ísť cez pôvodného dealera.
2. reklamovať u iného dealera značky Peugeot - treba si však uvedomiť jednu vec: ak to Nitra nekonzultovala s importérom, iný dealer bude musieť začať od znova a teba to bude stáť ďalší čas.
Žiaden dealer ani importér tu nie sú na to, aby komplikovali život svojim zákazníkom. Pri hľadaní príčin a odstraňovaní jednotlivých zásad sa vždy hľadá podobný prípad z minulosti resp. logicky sa hľadá cesta najmenších nákladov a najpravdepodobnejšieho riešenia.
Každý jeden symptóm, ktorý si popísal, má určite svoje vysvetlenie a teda aj riešenie.
Moja rada teda znie: odniesť auto do dealerstva, v ktorom si auto kúpil, spísať všetky zaznamenané závady, trvať na ich odstránení a počas tejto doby trvať na zapožičaní náhradného vozidla. Po prijatí opraveného auta určite treba pýtať akúkoľvek písomnosť, z ktorej bude zrejmé, čo sa s autom robilo a aké diely sa menili. V prípade, že sa závady prejavia znovu, táto dokumentácia veľmi pomôže inému dealerovi (predpokladám, že na ďalší pokus by si už nemal nervy ísť znovu k pôvodnému dealerovi) pri hľadaní iného riešenia.
Každopádne držím palce, aby sa auto podarilo dať čo najskôr do 100%-ného stavu a mohol si užívať každý ubehnutý km...
PS: v prípade písomného kontaktu s dealerom alebo importérom odporúčam vycibriť gramatiku - bude to pôsobiť dôveryhodnejšie a odbornejšie... Myslené naozaj v dobrom!