Autor Téma: Skúsenosti s autorizovaným servisom Peugeot.  (Prečítané 46062 krát)

0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.

Offline pacho

• Pokročilý
  • Príspevkov: 910
Re:Skúsenosti s autorizovaným servisom Peugeot.
« Odpoveď #60 kedy: 02.07.2017 - 10:32:17 »
no keď je pravda, s tým špakom, tak to by ma tiež vytočilo do nepríčetnosti, a to som v celku kľudas. Vôbec nechápem, ako môže vôbec zamestnavateľ/servis, dovoliť fajčiť na pracovisku, to je vrchol arogancie servisu ako takého a nemá to žiadnu ospravedlnenku ani vysvetlenie!!!!. Nech si vraví kto chce čo chce, ale cigareta nepatrí na pracovisko!!!. U nás, keď chceš fajčiť, tak si musíš odpichnúť odchod, pred dielňou je vyhradené fajčiarské miesto, dofajčíš, vrátiš sa pichneš  si príchod, a pracuješ Ďalej, samozrejme čas si musíš nadpracovať. Človek by sa fakt divil, koľko doslova hodín, takto fajčiari zabijú .
C4 1,5 HDi 96kW
308 1,6HDi 85kW
207 1,4HDi 50Kw

Offline Modzillo

• ID: 136 Navrátilec
  • Riadny člen
  • Expert
  • Príspevkov: 1.588
  • Lidé jsou různí, povětšinou hovada... (J. Švejk)
    • AUTOVINKY.sk
« Odpoveď #61 kedy: 02.07.2017 - 10:51:39 »
Chlapi, uvedomuje si vôbec niekto, že všetko, čo tu je napísané, je vlastne neoveriteľné? Každá prevádzka má svojho riaditeľa, každá spoločnosť má svojho majiteľa... Myslím, že inštancií, kde sa dajú riešiť reklamácie, je naozaj dosť.

X-krát som vyzval na predloženie dôkazov k tvrdeniam. Ja som zatiaľ nevidel žiadny... A celkom by ma zaujímalo, aké dôkazy má ondrutov k zahaseniu cigarety o klientské auto.
MAZDA 6 wagon Takumi Plus 2.5 SkyActive-G 143kW/194k AT6
SPECIALIZED Crave 29

Offline Durko

• ID: 003
  • Administrátor
  • Expert
  • Príspevkov: 1.652
« Odpoveď #62 kedy: 02.07.2017 - 11:16:09 »
No myslím že už to prestalo baviť  aj mňa. Takže od teraz to bude prebiehať asi takto : Ak chce niekto kydať tak prosím ale bude to tu podložené dôkazmi, napr. fotky
Čudujem sa ludom ktorý maju akože zlé skusenosti že niekam vlezu nanovo a bez toho aby si zdokumentovali auto ked ho do servisu davaju a vyberaju. Prázdna nádržka na kvapalinu???? nemá to náhodou kontrolku? klíma naplno ? neskusa sa náhodou všetko pri garančke?

Nič, bud sem dávajte aj dôkazy alebo budte ticho
406 Break 1,8 16v
Partner 1,6 HDI

Offline pacho

• Pokročilý
  • Príspevkov: 910
« Odpoveď #63 kedy: 02.07.2017 - 11:21:57 »
ja som jasne deklaroval, "ak je to pravda" . V podstate ten dôkaz by aj mňa zaujímal. Ono sa stalo, že poľský turista v chorvátsku, hodil muchu do taniera, aby nemusel platiť za večeru. Ono pravda je vždy kdesi uprostred. Zasa, na druhej strane nevidím dôvod prečo by si ondrutov niečo vymýšľal ?. V tomto prípade, by som sa asi priklonil k jeho názoru, určite tam niečo bolo, prečo je nespokojný. Niektoré autá majú kontrolku, pri poklese brzdovej kvapaliny. Netuším, či to konkrétne má aj 308-čka, ale keď má tak mala svietiť pri odchode zo servisu?: Ďalej mi chýba rozuzlenie, ako to skončilo prečo sa počas jazdy rozsvietila kontrolka?. (možno to súviselo s brzdovou kvapalinou?. čiže chyba na strane servisu?)   Mňa napríklad, naposledy vytočil, pokvapkaný starý olej na spodnom kryte, kde si mechanik nedal pozor pri vyberaní olejového filtra. Na druhej strane, po upozornení, mi kryt bez slova očistili.
C4 1,5 HDi 96kW
308 1,6HDi 85kW
207 1,4HDi 50Kw

Offline Qcko

• ID: 024
  • Riadny člen
  • Guru
  • Príspevkov: 2.866
« Odpoveď #64 kedy: 02.07.2017 - 12:17:05 »
Tvl. takéto problémy na moju hlavu :D

To ako by som sa išiel do Tesca sťažovať že som si v Jednote kúpil pokazenú zeleninu (ktorú som aj zaplatil a bez slova som odišiel) :D:D

Naozaj to nechápem, sorry, ale tu niesme autorizovaný servis ani centrum sťažností pre zákazníka.

A tá brzdovka zaujíma aj mňa, to treba vidieť naživo normálne, ešte som sa s tým za svoju kariéru nestretol :)
SÚČASNÉ -->Peugeot 307 SW 1.6HDi...80kW...2007 + P 309 1.4i...55kW...1991 + P406 1.8i...81kW...1999 + Škoda Fabia RS...96kW...2003
MINULOSŤ -->Peugeot 308SW GTline 1.2 96kW EAT8 2018 + Peugeot 406 break 2.0HDi + Peugeot 407SW 1.6HDi + Peugeot 4007 2.4 + Peugeot 508SW 2.0HDi + Peugeot 208 1.2VTi + BMW E61 525xdT + Peugeot 306 break 1.4i + Peugeot 306 2.0HDi...66kW...2001 + VW Phaeton 3.0TDi...176kW...2009

Offline Modzillo

• Riadny člen
  • Expert
    • AUTOVINKY.sk
« Odpoveď #65 kedy: 02.07.2017 - 15:47:11 »
Nechcem sa nikoho dotknúť, ale to, čo dokážu vymyslieť zákazníci, niekedy sa pri tom rozum zastavuje.

Takto narýchlo si spomínam na jedného pána, ktorý dostal e-mailovú pozvánku na uvedenie 308-čky. Ten pán prišiel na bicykli, v cyklooblečení, s cyklistickými tretrami, v ktorých sa veľmi zle šoféruje (používam ich na biku aj ja). Keďže som nevedel, o koho ide, išiel som sa ho spýtať, ako môžem poradiť. Hneď z neho vypadlo, že má ročnú 308-čku a keď sme ho zavolali, tak sa prišiel zadarmo najesť. Asi nemusím opisovať, že takýchto zákazníkov máme všetci veľmi radi... Po asi 10 minútach prišiel za mnou a dožadoval sa skúšobnej jazdy. Vyzval som ho, aby sa prezul a môžeme ísť. Odmietol, tak som v rámci vlastnej bezpečnosti odmietol ísť ja na jazdu. Odišiel s veľkým cirkusom a ešte v ten večer poslal riaditeľovi patrične zveličenú sťažnosť na mňa. Na ďalší deň sme si k tomu sadli, poskytol som svoj pohľad a riaditeľ mu zavolal za mojej prítomnosti, aby sme ho ukľudnili a pozvali na špeciálny termín skúšobnej jazdy. Odmietol, pretože z neho vypadlo, že on sa voziť ani moc nechcel, ale potreboval by servis na svoje ročné auto. Keďže sa začal vyhrážať všelijakými novinármi, ponúkli sme mu olej vymeniť na naše náklady. S radosťou to prijal... To, čo to je za človeka, sme zistili presne o rok, keď prišiel na rovnakú prevádzku (ja som už bol inde) a narobil znovu cirkus na servise, a opäť sa dožadoval nejakých ústupkov, inak zavolá novinárov. Keďže si ho tamojší kolegovia pamätali, nepochodil a o pár mesiacov auto predal... Vraj teraz obšťastňuje kolegov vo Forde.

Práve pre takéto prípady sa vždy zamýšľam, čoho všetkého sú ľudia schopní. My, pracujúci v službách, nie sme vždy bez viny, dokáže nás rozhodiť čokoľvek, ale vždy je možné všetko napraviť a ľahšie to ide prostredníctvom dialógu na úrovni človek-človek. Povýšenectvom a dokreslenou realitou ešte nikto dieru do sveta neurobil...

No a pre náš prípad dávam do pľacu otázku, ako by ohorok z cigarety vydržal po ceste domov na svojom mieste, ak ho tam určite položil mechanik (má snáď 308 hermeticky uzavretú kapotu, pod ktorú počas jazdy nefúka?! Sú veci, nad ktorými sa treba najskôr zamyslieť, až potom vynášať súdy...
« Posledná zmena: 02.07.2017 - 20:25:56 od Modzillo »
SPECIALIZED Crave 29

Offline CiNiK

• ID: 008
  • Administrátor
  • Guru
  • Príspevkov: 6.249
  • www.autovinky.sk
    • AutoZine.sk
« Odpoveď #66 kedy: 03.07.2017 - 08:08:41 »
A ja z pohľadu admina dúfam, že ondrutov a domino nie sú jedna a tá istá osoba... viď. pravidlá, bod 24.

Offline Marcel00

• ID: 007
  • Registrovaný užívateľ
  • Guru
  • Príspevkov: 5.976
« Odpoveď #67 kedy: 03.07.2017 - 08:12:38 »
Cinic, osobne predpokladam ze ano, ale mozno nie...

...Kam môžem poslať sťažnosť?...
chapat tvoje rozhorcenie sa da. rozumnejsie by bolo od teba keby si sem napisal uz vyriesenu skusenost.
ked ani nevies kam podat staznost tak skus zacat tunak
https://peugeot-sk-sk.custhelp.com/app/ask/session/L3RpbWUvMTQ3NzQ2NjAxMS9zaWQvbVhTRG8yMm4%3D

inak presne ako bolo opvedane vyssie, mal si to riesit hned na mieste s nadriadenymi.
« Posledná zmena: 03.07.2017 - 08:13:48 od Marcel00 »
nepiste mi dotazy o radu a postupy do spravy alebo na mail..., piste to vzdy na forum, nech sa k info dostanu aj ostatni uzivatelia.

Offline ondrutov

• Nováčik
  • **
  • Príspevkov: 14
« Odpoveď #68 kedy: 04.07.2017 - 08:00:07 »
Resumé.
Navštívil som značkový servis so sťažnosťou na ich prácu. Stojí ma to síce čas, ale čo človek nedá za rozhovor s „odborníkmi“. Špak v motorom priestore môže pri kontakte s rozpálenou časťou motora spôsobiť aj požiar. Do hornej motorovej časti k riadiacej jednotke sa vraj mohol dostať jednoducho z cesty. Hold, turbulencie sú potvora. Vytečená brzdová kvapalina nie je brzdová kvapalina, ale olej z prevodovky, pretože keď je v prevodovke pretlak, tak ventil nadbytočný   olej il odpustí. Odovzdal som do servisu čistý motor s nádržkou, v ktorej bola brzdová kvapalina. Neskoro, až doma som zistil, že motor je celý mastný a nádržka na brzdovú kvapalinu je prázdna. Iba dúfam, že na STK to pochopia. Môj problém.  (za finančné rozdiely zistené za prepážkou neručíme) A takýto človek, servisný technik mi kľudne podá ruku ako kamarátovi a usmeje sa do tváre. Ani si nechcem domyslieť čo si o mne myslí, ak vôbec myslí. Stačilo. Dnes už podanie ruky nič neznamená. Dohoda džentlmenov mladým nič nehovorí. Neviem či sťažnosť niečo vyrieši, asi nie, ale skúsim.  Prišiel mi link a samozrejme formulár. Celý systém autorizovaných servisov a ľudí v nich pracujúcich je špatný.

Offline Marcel00

• ID: 007
  • Registrovaný užívateľ
  • Guru
  • Príspevkov: 5.976
« Odpoveď #69 kedy: 04.07.2017 - 08:44:40 »
https://forum.peugeotclubslovakia.sk/index.php?action=profile;area=showposts;u=1525
https://forum.peugeotclubslovakia.sk/index.php?action=profile;area=showposts;u=1886

okrem staznosti tu za posledny rok nepises nic ine, ziadne podlozene informacie, ked sa ta aj niekto opyta,
alebo povie aby si sem dal nejake fotky, scan zakazkoveho listu a pod, tak nic, iba si pises staznosti dalej ;)
nepiste mi dotazy o radu a postupy do spravy alebo na mail..., piste to vzdy na forum, nech sa k info dostanu aj ostatni uzivatelia.

Offline Durko

• ID: 003
  • Administrátor
  • Expert
  • Príspevkov: 1.652
« Odpoveď #70 kedy: 04.07.2017 - 16:51:14 »
Ondrutov posledný krát, bud to dolož dokazmi alebo nepíš .V opačnom prípade  sa ti može stat že sem už nenapíšeš vôbec nič
406 Break 1,8 16v
Partner 1,6 HDI

Offline domino

• Nováčik bez príspevkov
  • *
  • Príspevkov: 3
« Odpoveď #71 kedy: 09.07.2017 - 15:53:34 »
A ako to má ten ondrutov dokázať? Na vaše fórum sa môže akurát tak viete čo? To sa mu vyhrážate? Takže má pravdu?
„Autorizovaný servis“. Nedodržiavate ani predpísanú kvalitu oleja! Bez dozoru by som kľúče od auta prijímaciemu technikovi nedal. Vrchol arogancie.

Offline pavol2078

• ID: 076
  • Moderátor
  • Expert
  • Príspevkov: 2.294
« Odpoveď #72 kedy: 09.07.2017 - 16:43:35 »
A to som si uz myslel ze sa na dovolenke budem nudit :D

Edit s tym spakom to neber tak tragicky zeby ti zblkol motor mne pri jazde zacal tiect benzin na.vyfuk a okolo motora a som tu .....;)

Nieje mi treba ani knihu vidim ze telenovely sa daju vymysliet kdekolvek a kedykolvek usudzujem tak preto lebo nemame ani fotku ktora sa vlozit da ani prilohu ktora sa da vlozit tiez .....keby tu mam rozpisovat kde su ake servisu kto robi zle hento a tamto tak tu stravim cely den.
Kazdopadne asi places na nespravnom hrobe neviem ako ostatny ale ja s tym nic nespravim ;) a myslim ze ani majitel a riaditel Finalu Modzillo tiez :D
« Posledná zmena: 09.07.2017 - 16:54:20 od pavol2078 »
Peugeot 306 1.9DT   - EX
Peugeot 307 2.0Hdi/Fap OFF=> SaLi moja radosť ] VIN: vf33crhsb82290694 - EX
Peugeot 307SW 1.6 16V + LPG = rv.2007 imidžovečka na R17 chalengeroch ]
Peugeot 407SW 1.6HDi 80kw/FAP OFF-
Peugeot 508 SW 2.0HDi 120kw AT/6 CHIP by Straki 144kw

Offline Modzillo

• Riadny člen
  • Expert
    • AUTOVINKY.sk
« Odpoveď #73 kedy: 09.07.2017 - 18:29:22 »
Trochu odbočím od témy - neviem, čomu to pripísať, ale v posledných mesiacoch evidujeme viaceré útoky na našu spoločnosť (nielen tu v klube, aj priamo cez email). Možno naozaj robíme niečo zle, alebo naopak to, čo robíme, robíme dobre a niekomu to prekáža. Každý jeden podnet riešime, ale vždy to skončí pri výzve, aby dotyčný podložil svoje tvrdenia nejakými dôkazmi. Keď už sa aj dopracujeme ku konkrétnym informáciám, ktoré samozrejme konfrontujeme s našimi pracovníkmi, tak sa dopracujeme k tomu, že tá obžaloba, ktorá bola vznesená, sa ani stať nemohla, lebo dotyčný zamestnanec mal vtedy dovolenku, lebo daný zákazník u nás nikdy ani nebol, lebo ide o chronického sťažovateľa, lebo predmetná ujma pripadá na nedeľu a vtedy máme zatvorené, lebo zákazníkovi sme požičali náhradnú 308, pričom on chcel 3008, lebo zákazník chcel domontovať alarm bez nutnosti ťahať káble naprieč autom atď. No, čo vám poviem, dala by sa spísať kronika...  :)

Opakujem, kto robí, robí aj chyby. Nie sme bez chyby, z každej sa poučíme, kritika nás posúva ďalej. Nie však bezhlavá a teatrálna kritika...

Dúfať, že sa nám roztrasú kolená pri každom kritickom podnete, by bolo naivné. Sme radi, ak môžeme pomôcť s kúpou a servisom auta. Sme však ľudia z mäsa a kostí rovnako ako naši zákazníci. Ani jeden náš predajca nie je u nás kratšie ako 5 rokov (priemer je cez 10 rokov), za každým z nich sú stovky spokojných zákazníkov a určite aj nejakí nespokojní (tomu sa vyhnúť ani pri najlepšej vôli jednoducho nedá).
SPECIALIZED Crave 29

Offline ondrutov

• Nováčik
  • **
  • Príspevkov: 14
« Odpoveď #74 kedy: 09.07.2017 - 19:01:14 »
Už stačilo. Hrajte. Bye, bye. Ďurko.
Ty si ale srandista. Fotky sem nedokážem pridať. Čo berieš ako dôkaz? Nemám čas sa hrajkať s podvodníkmi. Nestoja mi za to! Ak tu vadím, stačí zrušiť moje konto a potom sa tu tešte iba zo samých dobrých správ, ktoré si asi aj sami píšete! Tvoje vyhrážky zrušením konta ma naozaj „vystrašili“. Ďurko, ty si asi iba Ďurko, ktorému chýba vzdelanie. Ďakujem za link. Už ho mám. Založil som si tu konto asi pred dvoma rokmi. Mal som problém a položil som otázku. Nik mi neodpovedal, sústavne ste odbočovali od témy smerom „zákazník je hlupák“. Stačilo. Chcel som ten kameň z topánky vytriasť a povzniesť sa nad to, ale možno ste chlapcovi mechanikovi zariadili padáka. Hasiť špak o moje auto, nechať ho v motorovom priestore, to si nenechám! Veľmi, veľmi rád by som napísal niečo pozitívne, ale niet čo? Falošný úsmev mi nestačí.
« Posledná zmena: 09.07.2017 - 19:06:28 od ondrutov »