Tak, tak vcera som to bol okuknut, aj sa previest a je to fakt lepsie. Lak ma sice nejake tie skrabance, ale len povrchove (napr. od krikov a tak). Plus predny naraznik je dole na pravej strane strajfnuty (najskor pri parkovani resp. otacani strajfol murik, alebo vyvyseny obrubnik. Podla KO-cky nebolo na tom aute nic striekane a aj na pohlad to tak aj vyzeralo, vratane podbehov. Motoricky nato, ze ma uz 200.000 km to tahalo velmi dobre a to sme sli na plyn. Som to rozturoval a miestami som mal pocit, ze to auto taha lepsie ako nasa (lahsia) 207-ma. Brzdy brzdili, volant sa tocil, nevydaval ziadne praskave ci vrzgave zvuky, podvozok detto. Treba povedat, ze som to auto fakt nesetril a skutocne ho prebehol na miestnych serpentinkach a vsetko slo ako ma a po skonceni jazdy ostalo na svojom mieste :chuckle Interier vyzeral celkom zachovalo, aj ked nie tak cisto ako na tom kusku z bazaru. Ale tam bol samozrejme povysavany a hlavne "nalesteny". Klima chladila hned od spustenia (vraj bola nedavno nanovo plnena). Jedina ocividna zavada bola nefungujuce dialkove ovladanie, vraj to majitel riesil viackrat s Peugeotom, ale nepomohlo (+nechcelo sa mu platit nejakych 150 eciek za napravu). A co som si vsimol, tak sa mi zdalo , ze displej palubaku miestami vynechaval. Rozvody nevie ci boli menene (posledny zaznam v serviske je z 2012), ale je ochotny polavit na cene. Celkovo bol pristupny a dalo sa s nim normalne porozpravat, snazil sa zodpovedat vsetky otazky. Fakt, ked to porovnam s tym bazarovym kuskom, tak toto vyzeralo aj napriek viac km lepsie. Treba to prist pozriet a mozno popripade hodit preventivne aj na diagnostiku.