Adam, ty si jeden veľký moták...
Patríš do nemalej skupiny ľudí, ktorým som predal auto a ktorí majú na mňa všetky možné kontakty. Prečo si mi nezavolal, keď si bol na Ivanskej? Áno, máme toho veľa a dve zvyšné bratislavské prevádzky nemajú toľko práce, ale vybavil by som to nejako aj tu. Ale o ničom som nevedel...
Keď som sa včera dozvedel od nášho spoločného kamaráta, že máš problém, začal som dnes ráno riešiť a vybavil som to tak, že ti to urobíme na záruku!!!
Takže nie, dať auto do Peugeot-servisu nie je chyba, len si treba občas aj otvoriť hubu. Prijímací technici postupovali správne, keďže je tam dosť veľký zásah do elektroinštalácie, ale v podstate neexistuje problém, ktorý sa nedá vyriešiť. Takže jedným telefonátom som dnes vybavil to, čo sa tebe nepodarilo vybaviť priamo na mieste a nie je to preto, že som zamestnancom FINAL-CD.
Stačilo povedať, že problém so zámkom bol už pred všemožnými úpravami a kolega hneď obrátil kartu.
Ak ťa zrušili jak žiadosť na byt, tak si mi mal hneď volať, aby sa to riešilo za horúca, kým si ešte tam... Vedúci servisu si prešiel zložku a rozpamätal sa, že si vôbec neprotestoval, keď ti bolo povedané, že to na záruku nepôjde. Prečo?
Viem, že si nekonfliktný typ človeka, ale veď ide o tvoje peniaze, tak sa stačilo zatváriť kyselo a nie sklopiť uši. Verím, že dodrží sľub a uhrá to na záruku.
A opakujem, nepodarilo sa to preto, lebo som súčasťou FINAL-CD.
PS: auto kúpiš v Lamači, ja medzitým prejdem na Ivanskú (kde si praxoval a poznáš viacerých mechanikov osobne) a ty ideš do Petržky... Toto asi nedám!!!