zadný nárazník bol obrúsený šmirgľom pod vodou, neviem už presne aké číslo šmirgľa to bolo a normálne streknutý sprejom (škodovácky odtieň tuším O.o ) a lak, nie je to úplne top ako to možno na fotke vyzerá, ale aspoň to nie je tak doškrabané... Po prebrúsení som si myslel že tie ryhy sú už v pohode, no po nastriekaní vidno trocha daktoré kde boli.... ešte mi to treba rozleštiť a bude to lepšie... samozrejme nedalo sa vyhnúť tomu aby tam nebolo vidno prechody, takže trocha vidno že je to striekané... ale čo už, furt lepšie ako predtým
čo sa týka interiéru, horúca jarová voda, namočiť kefu, pošúchať po strope a keď už myslíš že je to čisté tak handrou vyšúchať aby to nebolo také mokré
Safi: ten nárazník už bol buchnutý, teda šuchnutý keď sme kupovali auto, aj na druhej strane (viď prvé foto ešte na SN značkách

) každopádne kto vie čo s ním bolo všetko robené, v motorovom priestore sú na jednej strane použité úplne iné šroby ako na druhej (kde asi nie sú origo) čo sa týka predného čela, takže kto vie čím všetkým si už prešlo no

ale keby som mal všetky chyby na 10 ročnom aute vypísať tak som tu do zajtra no