Pisem vam z chorvatska som priamo na makarskej :-)
Myto ma stalo 267 kuna len tam... Takze ziadnych 150 co ste mi tu pisali... :devil :devil
Prvy usek 48 kuna druhy vyse 200 kuna a vstup na makarsku teda zjazd dole 20 kun...
Ficali sme cez noc o 22:30 sme vyrazli z Bratislavy cez Rakusko, Slovinsko a potom chorvatsko :-)
Cesta super dialnica v noci jak keby som bol na ceskej D1 sami čechuni

prechod z rakuska do slovinska bez problemov, v slovinsku jak sme zisli z dialnice trocha nas vytriaslo ale pohoda a na vstupe do chorvatska klasika mensia fronta boli kontroli :-)
Mytnice bez problemov ziadne extra fronti maximalne zdrzanie bolo 3minuty chcel som vybavit ENC box no vnoci sa zevraj neda :-/ ked sme sa pytali nikto ani len nevedel povedat poradit proste nic... Skusim si to vybavit po ceste domov...
Dialnica v HR proste super kopce rovinky vsetko ficali sme 150-160 km/h 5ti nalozeny v aute spotreba bola 6,7 litra s Thuleboxom na streche... Prejdena vzdialenost na 1 nadrz 840 km az po rozsvietenie rezervy tankoval som shell Vpower diesel a som z neho prekvapeny. Tankovanie nafty v chorvatsku na pumpe INA na dialnici natankovane 57 litrov za 71 euro... Kvalita nafty velmi zla spotreba radikalne stupla na 7,2 litra hned po vyjdeny na dialnicu... Tankoval som 120 km pred makarskou... Uvidime co to spravy ked sa pojde domov v sobotu...
A podotykam boli sme 5 v aute s thule boxom na streche... Kufor plny thule box tiez
Fotky coskoro...