Buchane odhalene ...
Kokot vyjebany servisak :punch :head ktory mi mal vymenit danu tycku riadenia, mi ju nevymenil ale zobral si za vymenu 30€ , 20€ za tycku a 10€ za vymenu ... Takze ma odrbal o 30€ , tak sa zaraba :head Teraz sme to ocekovali vsetko a zistili sme ze dana tycka je uplne rozhrkana a ma volu ako svina , takze nova urcite nie je ...
Prvy krat som bol v servise si davat nieco menit , inak vsetko opravujeme spolu s otcom doma ... Aj na predchadajucom aute sme menili vsetko, aj rozvody doma . Tu na RC sme rozvody pozerali a je tam naprd pristup, velky motor, malo miesta . Tak som ze sa do toho pustat nebudeme a pojdem si to dat niekde spravit.
2 tyzdne som pisal do servisov a volal, kde by to bolo najlepsie, kde by to dobre spravili ... Nakoniec na jedno odporucanie som isiel do daneho servisu, kde som si dal spravit rozvody a mal mi menit aj pravu tycku riadenia ( axiálne tiahlo
) . Lavu sme menili doma , ale k pravej bol zly pristup, tak som ze ked uz budu menit rozvody, nech vymenia aj tycku , nemusime sa s tym my doma srat...
Dopadlo to tak ze ju nevymili ... Dufam ze aspon rozvody spravili dobre a dali mi tam nove veci ... Clovek co si doma nespravi poriadne, tak to stoji za hovno vsetko ...
PS: Danu tycku mali menit pred mesiacom , 10.9.2014. Odvedy som nabehal cca 1500km ... Predpokladam ze tycka sa po 1500km nevymlati na maderu :nech Bola to znacka Delphi ... Bola ale cela hrdzava , manzeta vyzerala neporusena , tak isto aj stahovacia paska na manzete , proste vsetko to vyzeralo ako keby sa s tym 5 rokov nic nerobilo , tak usudzujem, ze menena nebola ...
[ IMAGE NOT SHOWN - GUESTS CANNOT VIEW ATTACHED IMAGES ] [/attachment]IMAG3406.jpg[/attachment:a5re4h3p]