Ja nie som ani vedenie, ani riadny clen .. takze nemam dovod sa ani urazat

.. vsetko je to len o jednom

.. nikto nikomu nezakazuje nic. Ja osobne som vytvoril sekciu Mimoklubove udalosti, ktora sa teraz vola Mikrozrazy a stretnutia. Par ludi sa voci tomu ohradilo, ale to nie je nic, co by vadilo. Ja som to spravil z vlastnej vole, s nikym som sa neporadil. Tak po nejakej dohode sa to zmenilo. Kazdopadne islo o to, ze .. je dolezite si uvedomit co organizuje klub (nie vedenie!), ale ludia, ktori zrazy bezne organizuju a maju v tom nejake skusenosti a pride tam pocet ludi radovo v desiatkach. To je zraz klubu, klubova udalost. Zrazy na parkoviskach su zrazy, restrenutia clenov. Nie klubu. Kde pride do 10, pripadne do 20 ludi.
Ide tu o to, ze ked pride niekto, kto nevie ako to chodi a uvidi, ze jee klubovy zraz pri Ikei, pride tam a tam Cinic, Pipistrel a Marcel a pozrie, ze wtf, to cely klub su traja ludia? To som sa sem na co trepal z Kosic? (stat sa moze, btw. nic proti spomenutej trojke

to bol len priklad). Takze .. je dolezite, aspon podla mna, aby bolo jasne co je oficialny zraz a co je stretnutie clenov. Oficialny zraz znamena nasledovne:
- zarucena vyssia ucast
- financna podpora klubu
- podpora sponzorov
- pripadna ucast sponzorov
- vopred definovany a zaujimavy program (nie len posedenie v avione na hodinu)
Celkovo ide o ten dojem a o tu starostlivost kde hlavny rozdiel medzi klubovym zrazom a stretnutim clenov je organizovatnost a v neposlednom rade aj zodpovednost. Nikto z klubu (obcianskeho zdruzenia, ktore je prevadzkovatelom klubu a fora) nebude brat zodpovednost za skody, ktore sposobite. A nebodaj ak spravite klubu zle meno nejakym nedopatrenim.