Tak som si našiel konečne čas a chcel by som Vám predstaviť môjho leva . Takže už dva roky vlastním P 307 SW , je to moj druhý peugeot pred tým som mal 206 tiež 2,0 HDi a keďže som bol spokojný ostal som pri obsahu motora aj pri značke peugeot .Od jedného nemenovaného člena tohto fóra som dostal veľa pozitívnych info o klube tak som sa pred par dňami zaregistroval zaplatil členské a tu nás máte.
Peugeot 307 SW 2,0 HDi 100 kw
7 miestne rekreačne vozidlo
manuálna 6-sť stupňová prevodovka
farba EZR - ŠEDÝ NÁTER HLINÍK
ABS ,Centrálne zamykanie ,Diaľkové ovládanie,El, okná vpredu ,ESP,Hliníkové disky ,Hmlovky,Automatická 2 zónová klimatizácia + klimatizovaná príručná skrinka, lakťové opierky na predných sedadlách , variabilný posilňovač riadenia ,palubný počítač , radio RT4 s navigáciou (vďaka Baffymu aktuálnou) s GSM modulom a 7 palcovým farebným displajom ,panoramatická strecha , parkovací zadný asistent dažďový a svetelný senzor, dve zásuvky na 12 V , Výškovo i osovo nastaviteľný volant a výškovo nastaviteľné sedadlo vodiča a spolujazdca ,Strešné nosiče ,Vnútorné elektrochromatické zrkadlo, fólie , stolíky leteckého typu ,isofix, a viac si nespomeniem :rofl