Zdravim,
kto mi poradi??? Mala som problemy so startovanim, zhorela poistka asi? k starteru 20A, po vymene auto startovalo bez problemov. Po dvoch tyz. ten isty problem, zamenila som poistku, auto nastartovalo. Asi po hodine uz mi nestartovalo, len klik. Radio svetla fungovali. Po znovu zamene poistky, len klik a nic. Po roztlaceni naskocilo, mechanik poradil novu baterku. Asi mesiac vsetko v poriadku a od vcera ten isty problem. Zamenila som poistku 20 A za 30, ktoru mi dal automechanik, po tolkych zamenach uz som ziadne nemala. Auto nastartovalo, a mam tu novy problem rozsvietila sa mi kontrolka systemu na redukciu skodlivin, doprevadzana zvukovym signalom. V minulosti mi ta kontrolka uz zapipala, na diagnostike ziadnu chybu nenasli. Dnes som len tak zo zvedavosti strcila kluc do zapalovania, neskusala som startovat, chranim si poistku aby som dosla v utorok do servisu, len som si vsimla, ze radio na spar modus a nereaguje na nic. Kupila som ho nove, nerobilo mi ziadne problemy, , velmi spolahlive. No co sa mu stalo??? :devil