tiez som uvazoval nad bocnym horakom, ale nakoniec som sa rozhodol existovat bez neho, nakolko sa mi nepacili tie labilne policky u grilov, cele sa to prehybalo a tak

tam kde sa neprehybali isli tie grily do extremnych cenovych hladin. a v konecnom dosledku, nenasli sme vyuzitie na to. ked varim kecup, pretlak alebo ine extremne mnozstva,
tak pouzijem indukcnu platnu

tak som hladal gril ktory ma pevnu konstrukciu hlavne. na pocte horakov som tiez pozeral vyhody aj nevyhody, ma to svoje pre aj proti, ale vzhladom na grilovane mnozstvo
som ostal pri dvoch horakoch, co predpokladam ze pre nase domace potreby staci a hlavne je pre mna i to ze sa mi zmesti do privesu

uz si griloval cez leto ? si uz nenapisal svoje dojmy a skusenosti, pripadne nejake foto´s ak mas tak nahod

inak ten smokebox sa da poriesit aj klasickym alobalom takym pevnejsim, zabalis donho stiepklu z ovocneho dreva vopred namocenu kludne aj do piva, cele to zabalis a zvrchu poprepichujes,
nasledne to plozis ku horakom alebo na rost a vplyvom tepla sa to tam zacne zuholnatievat a cmudit. toto vies samozrejme regulovat, ale zaklad je ze ziadny spaleny tuk
ti na potraviny nejde