Nazdar Klubaci!
Ako slušnosť káže

, na začiatok vás všetkých zdravím a som rád že som sa mohol pripojiť k fandom tejto značky.
Po niekoľko hodinovom študovaní fóra, pravidiel, tém atď (som nový užívateľ ), som sa rozhodol že sa s vami tiež podelím o nejaké tie základnejšie informácie ohladne môjho GT-čka ktoré som si nedávno zaobstaral.
Detailne rozpisovať dôvod prečo som si zobstaral práve 300-osmu s danou motorizáciou(výbavou,farbou..) by bolo naozaj na relatívne dlhú dobu

, takže to možno niekedy do budúcna.
Zopár informácii o mojej 308.
Rv: 2016
Motorizácia: 1.6THP (151kw, som rád že ešte bez DPF)
Farba: Blanc Nacré (pre mňa osobne najkrašia farba aká na GT može ísť)
308-ka je stále v záruke ( následne budem uvažovať o predĺžení OPTIWAY).
Kúpená ako nová v SR, reálne po prvom majitelovi, nikdy nebúraná.
Výbava stručnejšie:
Navigacný systém, Parkovací asistent, Strešný nosic, Kožený interiér, Tónované sklá, Vyhrievané
spätné zrkadlá, Fólie, Daždový senzor, , Stop&Start systém, Parkovacia kamera, Parkovacie senzory vzadu a vpredu,
Adaptívny tempomat, TV, LCD panel, Bezklúcové otváranie dverí, Panoramatická strecha, Bluetooth, LED denné svietenie, LED svetlomety
Asistent rozjazdu do kopca; predný a zadný parkovací asistent; Automatické rozsvietenie svetiel, predné a zadné LED svetlá, „Full LED
technology“ svetlomety, daždový senzor, elektrická parkovacia brzda; Elektricky sklápatelné spätné zrkadlá po uzamknutí; multifunkcný dotykový farebný displej 9,7“; 6 reproduktorov; potah sedadiel Alcantara s cerveným prežívaním, Driver sport pack, kryty
spätných zrkadiel vo farbe cierna perla NERA.
Takže v skratke na predstavenie to bude asi všetko.
Aktuálne na GT-cku robím nasledovné práce/úrpavy: strojové leštenie a nanesenie vosku pred zimnou (leštenie robím iba super-finisherom takže viac menej iba kôli dokonalému lesku, tá perleť si to fakt zaslúži

) taktiež leštenie do dokonalosti R18 diskov DIAMANT(aj ked boli v perfektnej kondícii, som perfekcionalista takže sa snimi ešte trošku pohrám). Foto GT-cka pripraveného na zimu sem pridám čoskoro, zatiaľ aspoň jedna foto ešte z dňa keď som si vozidlo preberal.
Takže toľko na začiatok páni, ak by ste mali nejaké otázky alebo postrehy kľudne napíšte. Prajem príjemný deň!
Matej