Peugeot 206 , r.v. 2002, 1.4 HDi, 50kW/68PS , výbava údajne XR Presence
stav km 336xxx, menený motor - 180000 km najazdených
Ahojte, vítam sa tu medzi vami

Na žabiakovi bude jazdiť priateľka, zatiaľ ho ale krotím len ja a začína dostávať trošku opatery. Autíčko sme si priniesli z mesta Šurany, predtým bolo niekde v okrese Humenné. Predošlé EČV HE775AL a NZ644FT. Bol tam menený motor, ktorý podľa môjho vkusu ide veľmi pekne (sestra mala pred pár rokmi 307-ku takisto s 1.4 HDi) tým pádom ma tie kilometre na displeji neštvú a ten bol asi hlavným lákadlom prečo sme si ho 15. augusta 2016 za 1400eur priviezli domov

.
Takisto na podvozku nič nebúcha neklepe, len neviem či je to môj nezvyk že volant sa točí trošku ťažšie a jazdenie je také divokejšie alebo je to fakt

S vytočenými kolesami pri rozbehu "zahodí" celé auto kvázi do boku... ale inak, pokiaľ je dobrá vozovka tak auto krásne drží rovinu, ale akonáhle sú v asfalte "kolajnice", tak je problém a nieje šanca čo len sekundu nedržať pevne volant, inak auto letí tam kde nemá

tak neviem či tam bude treba nejaké stabilizátory meniť či čo, alebo či to mám prisudzovať tým smutným bicyklovým kolesám 175/65 R14. Každopádne ešte raz sa tu vítam, zatiaľ tvrdím že som kúpil dobre, za tie prachy... nech nežerem

[ You are not allowed to view attachments ]