Zdravim, predam 508 SW GT z roku 2012, najazdene 295 000 km.
K autu su 2 sady kolies, letne su uz na vyhodenie.
Skopirujem sem text z FB inzeratu, okrem toho navyse info: je tam zabezpecenie VAM, vymenene 3 stahovacky, stvrta je v kufri pripravena na svoj cas.
Zdravim, z dovodu omladenia vozoveho parku po 6 rokoch a 165 000 km predavam Peugeot 508 SW 2.2 HDi. Su k nemu 2 sady diskov, na krajsich na fotkach su letne gumy na vyhodenie, zimne disky dostali zabrat od soli a vzhladovo su hnusnejsie, ale pneu maju asi len 1 sezonu. Nema JBL ani nezavisle kurenie, sedacky polokoza, soferova uz mala nieco za sebou ked som to ja kupoval, ale nepozorujem zhorsenie za poslednych 6 rokov.
Je tam odnimatelne tazne, nikdy som ho nepouzil.
FAP je povodne, raz sa doplnalo aditivum, olej meneny u mna kazdych 15 000 km, niekedy som sa pozabudol a priblizilo sa to k 20. Okrem toho sa menili rozvody pri 190 000, raz predne brzdy, 2x zadne brzdy, 2x termostat, posledny servis bol taky typicky na 508 a to vymena radiatora kurenia.
Olej v prevodovke som menil, najprv kazdych 30 000 km len vyliatim a doliatim, potom som presiel na raz za 60 000 komplet v Autolabs RK.
Prevodovka pri prehriati tvrdo radi z 5 do 4. V Autolabs sa vymenila mechatronika, nepomohlo, dalsi navrh na vymenu nejakej spojky za dalsich 1200€ som odmietol, lebo by ma servis pokus-omyl uz stal pomaly tolko co prevodovka z ineho auta. Jazdim s tym 4 zo 6 rokov, na diagnostike sa prevodovka sprava normalne len ked sa olej zahreje nad nejaku hodnotu tak sa to tymto prejavuje…po dialnicnej 150ke a na horskych prechodoch radim 4 padlom za volantom a vtedy to nerobi. Inak radi normalne aj ked ide partnerka 130 dialnicnych.
Auto malo 2 Bratislavske tukance, oba riesene z PZP vinnikov vo France Tech Bratislava, novy zadny naraznik a 2x novy predny naraznik a prave predne svetlo + lakovanie asi polky auta, lebo nevedeli trafit odtien 😀.
STK/EK robena tento september a bez problemov, auto ma pocitovo stale rovnaky vykon, takze by malo byt OK, jazdim s nim denne, 1-2x mesacne BA-BR-BA, takze sa nedusi len v meste.
Predstava o cene nejakych 5500€ ale rozumnej dohode sa nebranim.