Ahojte , vie neikto poradit ako a odkial je ovladany zamok piatych dveri na experte tepee 2011 , velke veko , nie lietacky,
zatvoril som a uz neotvoril, je tam mikrospinac na otvaranie a v zamku motorcek ktory po stlaceni otvori zamok , zamok je novy, lebo v starom som mal podozrenie na motorcek, na zdroji sa nevedel rozbehnut , s novym zamkom ale neotvara ajtak, ked otvorim zvnutra cez dierku v zamku, auto reaguje ze je otvorene, samotny spinaca, aj kontakty a kable v klbe su v poriadku, len neviem kde je ktomu riadiaca jednotka, aby som skotroloval kabel az od nej, pripadne ci vnej daka poistka neprdla ked mal motorcek zvyseny odber, alebo sa nejak pokazila a neda povel ze je odomknute , cize neviem presne ako je to zapojene, zrejme tlacitko dava impulz do jednotky ktroa rozhodne podla toho ci je zamknute alebo odoknute a zopne rele na otvorenie zamku, asi tak to nejak dla mna funguje,
len netusim kde ju hladat, pripadne ci ma niekto skusenost stakymto problemom, pripadne kto by to vedel v BA spravit okrem autorizaku, bezni mechanici zavadu hladat nechcu, ti chcu len jednoduche vymeny dielov riesit