. Paci sa mi vybava/farba/motor/kilometre (aj lokalita :-D ), ale zaroven to je tipujem 2014 a trochu mam problem aj s tou drobnou havarkou, aj ked to nevyzeralo nijak vazne

A je to zdokumentovane, co je tiez plus.
[/quote]
ak chceš napíš mi kontakt na nemethy@lipova521.sk pošlem bližšie info. K autu dávam nepoužitý strešný nosič, 17" lené /nezapísane v TP/ a 16" zimne. a rôzne drobné vylepšenia. Počas celej doby používam VIF, alebo premiovu naftu. 6rokov bola záruka, dovtedy bol komplet servis v Peugeot Poprad. je to rok 2013, je to fakticky jedná z prvých 308. Mám nezáväzneho kupca, ale auto by bral až v auguste lebo teraz je v zahraničí. Ďalší by ho zobral za 5t €, tak to radšej nech ostane ako je. Keď som bral citroena na porotiúčet mi dali ponuku na 6t €.
čo sa týka polemiky k ťažnéemu asi len toľko, že každý ma svoju pravdu, je tiež hodne ľudí, čo si dá ťažné len kôly pripadnej havárie, adzadu, aby bolo auto aspoň čiastočé chránene. Podľa stavu ťažného sa dá relatívne presne zistiť v akom rozsahu ha používalo, ale je tam to ale. Podľa mňa je to jeden z bodov čo si treba všímať pri kúpe auta.