Čo sa tu človek všetko nedozvie. Normálne sa strácam a uvažujem na akých stránkach sa nachádzam. Musel som narolovať a overiť či náhodou niesom na
www.peugeot.sk .Tam sú samí odborníci,ktorý ťa odbijú vetou,nedá sa. Všetko sa dá keď sa chce ,to je jedna vec .Mno a potom sú ludia ktorý radi experimentujú a majú radosť z toho ked sa im niečo podarí a ak nie ,tak aj to je skúsenosť. Potom je tu skupina mladých ludí ,ktorý nemajú peňazí na to aby si kupovali autá v plnej výbave za 30 litrov a tak špekulujú. Stále si myslím ,že to je ich vec ,čo si s autom urobia ,alebo neurobia.Čudujete sa ,že sem už nikto nezabŕdne ,tak si kladiem otázku ,a načo ,veď tieto múdrosti sa dozvedia aj v autorizovanom servise,nato sem fakt nemusí nikto chodiť. Dorobil som si ťažné na hybrida ,kde mi tvrdili ,že sa to na hybrida nedá ,predstav si pozháňal som si originál veci ,urobil som konfiguráciu a funguje to tak ako má. Chcel som carplay v aute, nedá sa ,rádio tam nevymeníte to je už zadané z výroby,bohužial ,jediná cesta novšie auto. Dnes mi v tom aute hrá originál rádio z novšieho modelu a carplay funguje. Kladiem si otázku ako je to možné ,však odborníci v peugeote tvrdili že to nejde. A ,áno ,potom sú tu aj ludia ,ktorý si to radšej zaplatia a nebudú sa s tým trápiť,respektíve ,sú v ofsajde a tak radšej.... nie každý a nie všetkému rozumie. Preto si napríklad ,v dobrej viere nosíme autá do servisu. Už som to tu dávnejšie písal ,že toto je ,alebo by malo byť technické fórum ,kde sa tá nejaká rada poskytne a ak nemám tušáka ,tak záujemcu neodbijem slovami ako napr. kúp si iné auto. Aj tá 2008 mička sa určite robila s parkovacími senzormi a tak si myslím ,žeby to z nejakého vrakáča nemal byť problém . Chce to iba hladať a získavať informácie ,mno a o to tu ide ,teda malo by ísť. Pomaly ale iste sa z tejto spoločnosti /teraz nemyslím toto forum / vytráca chuť sa s niečím popasovať ,ale radšej si zaplatiť. A tak je to so všetkým ,nielen s autami.No čo už ,každý sme iný a tak je to dobre. Takže Vám do budúcna prajem viacej návštevníkov.Pekný večer. Hádam som to napísal tak ako som chcel.Je to na mňa dosť dlhý príspevok a tak ,ak som sa v niečom zamotal ospravedlňujem sa ,ale podstata je hádam jasná.