Láska na prvý pohľad!
Po 11 rokoch držiteľstva vodičského preukazu som sa rozhodla, že túto moju (ne)"zručnosť"

oprášim, a natrénujem sa, aby som aj ja mohla byť plnohodnotný (hoci ešte stále určite podceňovaný) účasník cestnej premávky. Len problém bol ten, že ja a manual = strach, stres, panika. Presvedčila som manžela, aby mi kúpil nejaké autíčko. Trvalo to asi dva roky, kým sme sa odhodlali, že "ok, kúpime auto pre mňa". A sám pán manžel mi vybral toto auto. Keď mi ho zaslal, hneď som povedala "toto chcem!": z tych dverí som priam očarená, nezavádzajú, aj keď sú veľké, tým, že sú veľké, tak aj okno v predu je obrovské a pri pozeraní do prava/ľava mi nevadí žiaden rám/stĺpik, krásny interiér, vôbec nemám pocit, že som v "malom" aute. Potešila aj JBL zostava originál od výrobcu. A aj keď je to "len" 4 miestné auto, vzadu je naozaj kopec miesta, sedadla sa dajú aj vzadu posúvať a nastavovať, v prípade potreby dvoma pohybmi sklopiť. Kufor to má menší, ale to som aj chcela: mať kúfor na zakáladnu výbavu a nákup

. Veľké plus pre ˇmna je aj panoramatické strešné okno, aj hagusy (ktoré mi už niekto začal rozoberať

) A hlavne je to robotizovany automat, čo ma obzvlášť potešilo, lebo takto neskôr skúsim jazdiť aj s preraďovaním rýchlosti, dovtedy však len automat. Trošku mám problém s tým, že nevidím prednu kapotu, a neviem odhadnúť ako som ďaleko/blízko: mne sa zdá, že som blízko, vystúpim a kopec miesta, no nič, asi to chce cvik, alebo parkovacie senzory

. Je to moje vlastné prvé auto, prvý automat, prvý Peugeot

a iné nechcem

ak budete vedieť o novej výrobe, v budúcnu som prvý zaujemca o 1007-ku