Priatelia chcem sa este ohlásiť s výhrou a povedať pár poznatkov z výletu a užívania si auta na vikend.
Takže vozidlo bolo 5008 1,6 benzín automat
Absolvoval som snim 990 km kde spotreba bola podľa PC 8,5 l/100km(treba napísať že vozidlo bolo nové keď som ho bral malo 8km. V aute nás bolo 7 stojí 4 dospelí, 2 deti, batožina)
Pocit z auta trochu som si zvykal väčšinou jazdím na diesloch 😀 po pár km všetko v poriadku nenašiel som nič čo by ma v jazde obmedzovalo. Prevodovka hore radila krásne dole ju bolo trošku citit. Priestrannosť vozidla má prekvapila, až na to že ak sa rozložia sedadlá v tretej rade auto nemá žiadny úložný priestor.
Nedostatky, zadné dvere sa otvárajú dosť málo nie som extra vysoký, ale musel som sa dosť zohybať aby som si nebúchal hlavu. Predná kapota pri vyšších rýchlostiach(145km/hod) trošku rezonuje konkrétne kraje pri svetlách.
Podakovanie, chcem poďakovať Miloš Švehla. Za vybavenie vozidla aj keď to nebolo jednoduché slovo dodržal. Za pomoc klubu, združeniu. Za pevné nervy.
Final CD za poskytnutie tejto možnosti Milošovi, a po ich členom.
Po ceste som navštívil pár členov, priatelov, konkrétne Robo ZV, nášho zraneného Matúša v PO, a Feriho, Soničku v PP.
Ostatných som buď nestihol, alebo nevyhovoval čas jednej alebo druhej strane.
Ak by ste mal niekto otázky rád zodpoviem.
Ešte raz ďakujem