Tak napisem sem, co sa presne zistilo (resp. nezistilo)
Auto je po servize uz doma. Vcera aj dnes sme presli s nim par kilometrov, skusal som ho trosku drtit, chvala bohu zatial v poriadku, ide ako delo, skoro ako ked som ho kupoval s 8000 km
Vymenili sa komplet rozvody s vodnou pumpou, vymenil sa palivovy filter a klinovy remen ci ako sa to vola. Prekusnuty kabel sa nenasiel a ani taky, na ktorom by bola poskodena izolacia. Ale zas nebol cely motor vybrany. Kontakty vyzerali byt v pohode, ktore boli pristupne, boli precistene WD-ckom. Tiez bol napichnuty na pocitac, kde vyhodilo chyby, ktore som opisal vyssie ale plus vypisalo chybu pri vsetkych styroch vstrekovacoch. K tejto chybe len tolko, ze to bude (pravdepodobne) kvoli tomu, lebo som skusal pred tym pocas chodu motora, ked na aute svietila chyba antipollution fault a ikonka motora, po jednom vypinat vstrekovace, aby som zistil, ci nebude chyba tam. Takze ina chyba na pocitaci zistena nebola. Bohuzial mi neopisal kody chyb a ani to neodfotil
Nasledne vsetky chybove hlasenia boli vymazane.
Vratme sa k autu. Prikladam foto palivoveho filtra (nebolo to take spinave ako na fotke, len s otvorenim bol mensi problem, tak som siahol na kladivo
). Potom sa dostal nan ten prach. No ked kukam na ten filter, ta vymena uz asi bola potrebna. Aj ked neviem ako vyzera ten filter hned po prejdeni par km. Takze zatial auto je v poriadku, aj ked sme zatial s nim nesli na dlhsiu trasu. Tento tyzden vyskusam, a urcite sem dam vediet.