ahojte,
odpovede na vase otazky:
- vysivky sa kedysi sili priamo do koberca.. no boli to iba do tych tensich verzii materialu, co sme mali. aktualne vsak pouzivame hrubsi material a tam sme to skusali vysit, no nejde to s tymi strojmi, co mame. musime to sit na nejaky podklad.
- Lilo ma strednu triedu (nazyvanu Carrera alebo Premium, cena setu tam je 22,08e) .. uz ma spodnu vrstvu z pevnej gumy, takze voda nepretecie a su hrube cca 4.9mm. vlas ma polypropylenovy. pre porovnanie najvyssia trieda kobercekov Elegant ma hrubku 7mm a vlas ma velurovy.
- koberceky s logom klubu sme robili na viac krat. ked sa to spojilo s riesenim vysivky a sviatkami/dovolenkami, tak sa to chystalo extra dlho. vysivku som poslal Qckovi na ukazku, skusali sme sit aj do koberca, no nakoniec to musime dat tiez na ten textil. V piatok mi z dielne dosla sprava, ze finalna verzia je hotova, no este som ich nevidel. Zajtra by sme to mali odoslat zQckovi. poprosim ho, nech to odfoti a postne. uvidime, ako to bude vyzerat a ci to bude vobec pekne
Celkom by ma zaujimalo, ci sa da spravit nejaka statistika, kolko ludi napr. z tohto fora pouziva gumu / textil / pripadne mix. z toho, co predame, to nevieme posudit
viete ako na to?