Zdravím všetkých klubákov. Nedávno som si povedal, že už nebudem len pasívny člen, ktorý len číta no inak nerobí nič
Preto som sa rozhodol predstaviť sa a zároveň poďakovať za príspevky ktoré mi pomohli, pri fungovaní s mojim autičkom
Som hrdým majiteľom Peugeota 306 XT 1.9TD z roku 1998. Čo sa týka samotného auta, tak veľa predstavovať nemusím, keďže ste tu všetci znalí týchto áut
ale nejaké základné informácie:
Verzia XT s motorom DHY, dátum výroby cca 4.1998, prvá evidencia 8.5.1998. Dovoz Rakúsko 2008.
Čo sa týka výbavy, povedal by som štandard XT na ten ročník, čiže dažďový senzor, auto klíma, predné okná v elektrike, spätné zrkadlá detto + výhrev, 4x airbag, rádio s cd meničom (musel som ho mať tak ako aj origo rádio!)
Auto mám od konca októbra 2015, kedy malo 181 000 kilometrov. K dnešnému dňu mám skóre 259 100
Za ten čas som toho s tým autom zažil fakt veľa, a aj vďaka tomuto klubu to auto stále fiči ako má
Zvyčajne sa každý pochvali hneď ako auto kúpi a zaregistruje sa, no ja som sa nejak nevedel rozhýbať
Ešte tu zverejním pár fotiek, za tých 5 rokov je ich dosť ale urobil som si také porovnanie ako sa auto zmenilo presne po piatich rokoch čo ho mám
[ You are not allowed to view attachments ]