z 92 koni cca 110-122 koni
to šme še pobavili
main got, to ti kto nataral ze ziskas 18 - 30 koni navrch
tak potom nezabudni ist na nezainteresovanu brzdu si dat zmerat vykon a nasledne si ju daj spravit aj u tych co ti to budu chipovat,
po vykonani chipu nech ta zmeraju a takisto chod aj na tu nezainteresovanu brzdu... to ber ako radu, nech vies nacom si, placebo je svina :yes
Marcel ked myslis ;-) ja sa nebudem hadat :-D podla mna dost realne sa da vytlacit z mojho motora len chipovanim tych 110 koni ;-)
Staci popozerat grafy v profituningu ci mmracing ;-) vsetci tu len mudruju ale nikto to neskusil a velice vyvracate co moze byt pravda
Placebo je jasne mam skusenosti z 206 a tam mi zvysili vykon len o 5-6 koni ;-) kto vie ci boli realne ale bola to atmosfera bez turba ;-) a pokial ti robi chip firma ktora stym ma skusenosti a chipuju auta a zmeraju to na brzde a vydim vysledok tak neviem kde je problem...
A pavol nie nekupoval som si HDi kvoli spotrebe ale kvoli tomu ze debilny peugeot hovno ponuka ;-) nikdy som nechcel Diesel ale nebolo na vyber a auto som potreboval... :-( tak som bral co mali... ;-) moja smola...
Mne ten vykon nechyba ale tak preco to neskusit?? Si myslim ze tych 10-15 koni to auto dost ozivy... A preco by malo hned trpiet ?? Tych 10-15 koni nieje az tak vela ;-)
Nie fakt tu je skoda reci nieco rozoberat lebo je to hned kktina :-/
Šlus ende končim :finger :finger :finger