Palino si vedla :mrk ... servis ma netankuje a ani spotreba. Problem je ze som v anglicku. Vysiel zakon ze auto po pol roku musi opustit krajinu na minimalne pol roka. Avsak teraz 2 mesiace dozadu sa schvalil nejaky dodatok ze policia ma pravo zabavit auta ktore su tu dlhsie bez varovania. Ak chcem ostat musim mat MOT (nieco ako stk a emisna) zaplateny road tax (na moje auto 230£ rocne) a hlavne insurance (coz je rocne 2000£ + 500£ kedze auto je s lavostrannym riadenim a dovezene...). Za tu sumu mam moznost mat v uk mk5 gti alebo si kupit vacsie auto. Zvolil som kupu kombiku. Zatial pozeram od pugu po 508 sw alebo 407 sw no kukal som uz aj 308 jak ma safi akurat 2.0hdi a v plnej vybave. Cenovo sa tu tie auta pohybuju okolo 5-6tis.£ ... a rocne insurance ma na ne vychadza okolo 1500£ plus 200£ road tax. A auto moze jazdit kdekolvek po svete az na par vynimiek.
Netesi ma to no zial je to tak. No zatial bude o auto starane ako keby malo ostat. V januari na slovensku vymena rozvodov vodnej pumpy nastavenie casovania a ak vyda vyplata tak aj nove tlmice plus predne brzdy.