winco : KAT budem riesit az potom , momentalne riesim ine veci ... Ano kolena su tam vsade , takze to asi nezistim, mozno na tom stredovom , uvidim ked pride ... vcera bol vyfuk uz odoslany z UK , takze buduci tyzden by mal prist

smile

: niektore mali sisku, niektore nie , ale to s tym nema nic spolocne

auto ide normalne aj so seriovmy sanim a odstranenim katu .... ako vraim potom ak kupim niekedy tu trubku, tak budem spekulovat ...
Falco : predtym som tam lial klasiku TOTAL 5W / 40 a nespozoroval som ziadny rozdiel

takze ... Ten Racing som kupoval ked bol v akci , stal menej ako tak klasika 5W ,preto som ho bral ...
Prave som predal zimne gumy z RC , ak sa podari a vsetko pojde podla planov, mozno kupim do zimy nejaku popolnicu malu , tak do 500- 800€ ... Pacia sa mi 106 ... Nejaka 1.0 benzin by mi na bezne vozenie do mesta stacila , aspon mala spotreba .... Chcel by som to aj na zimu a RC by sa na zimu zakonzervovalo a v lete by to bola len taka vikendovka na vyblaznenie :sun Tym padom by isiel zase interier z RC von a spravil by som si to len pre 2 , znova sportove pasy, sportovy volant ,,atd :sun
Uvidime :hi