Otvori som nasiel a precistil

Brzdy sa nahodili ... Zadne brzdove hadicky sme nechali povodne. Uz predtym sme sa ich pokusali povolit a su take zapecene, ze to povolit neslo , kedze je tam len matica, ktora je z blata , clovek do toho zavali a to hned strhne ... Silou by to mozno islo, ale bali sme sa aby sme neutrhli samotnu brzdovu trubku , potom si neviem predstavit ako by sme natahovali cez cele auto novu trubku , tak sme sa na to radsej vykaslali a nechali tam povodne hadicky . Tym nic nebolo, takze je to OK . Zadne brzdy hotove ...
[ IMAGE NOT SHOWN - GUESTS CANNOT VIEW ATTACHED IMAGES ] [/attachment]IMAG3692.jpg[/attachment:3hiz7dj2]
Namontovali sa predne brzdy + nove hadicky. Dali sa rozsirovacie podlozky , nahodil letne disky , vsetko OK ...
[ IMAGE NOT SHOWN - GUESTS CANNOT VIEW ATTACHED IMAGES ] [/attachment]IMAG3687.jpg[/attachment:3hiz7dj2]
Letne disky su 7Jx17 ET 28 . Kupil som nove zimaky , 6jx16 ET 26. Hovorim si, dufam ze to tam vlezie, ma to este mensie ET tak hadam ano .... Nahodim koleso , zasrobujem , potocim a buuum :x Vnutorna hrana plechacu narazila o brzdic , skoro ma j*blo ... Lizalo to uplne tesne, tak mozno 1mm tomu vadilo ...
[ IMAGE NOT SHOWN - GUESTS CANNOT VIEW ATTACHED IMAGES ] [/attachment]IMAG3694.jpg[/attachment:3hiz7dj2]
Hovorim si co teraz bohaca ? Kde budem teraz zhanat nove disky ? Co budem kupovat kvoli 1mm nove rozsirovacie podlozky ? :head Tak som mal hlavu smutnu, co s tym , potreboval som to nejako vyriesit, lebo zrovna sa pokazilo aj moje nahradne vozitko , tak som ze RC rychlo poskladam a budem behat na nom ... Tak prisiel otes s napadom, ze sak to flexou, kotucom trochu pohladime a je to ...
Nakoniec sme to teda obrusili flexou a bolo ... Ale az mi to bolo luto, tolko som sa s nimi natrapil , striekal, farbil a teraz do nich rezem :doh ... Obrusilo sa to , stetcom som natrel zakladnu a potom vrchu farbu ... Je to samozrejme z blizka vidiet , ale co uz ... Potom tam uz zimaky pekne vliezli ...
[ IMAGE NOT SHOWN - GUESTS CANNOT VIEW ATTACHED IMAGES ] [/attachment]IMAG3695.jpg[/attachment:3hiz7dj2]
Na aute som spravil odvtedy cca 500km ... ma to este nejake muchy , ktore treba odstranit ...
1. Rezonuju mi ochranne plechy nad vyfukom a asi aj nad zvodmi . Vyfuk je dost vysoko a zda sa ze sa uz opiera o plech , hlavne druha lambda sonda , ta je kolmo hore ( ktory debil to tak vymyslel ) a rezonaciu pocujem aj z predu, zda sa ako keby plech na zvodoch ...
2. Zo zaciatku to bohvie ako nebrzdilo, mal som aj pocit ze ako keby mi uchodil pedal . Tak sme to este raz pre istotu odvzdusnili . Momentalne to brzdi uz dobre , pedal reaguje uz hned , ale je tu problem s piskanim . Cakal som ze tie Brembo brzdy budu piskat a aj piskaju , ale piska to hodne, az moc ... Tie vrtane / drazkovane kotuce tomu asi tiez moc nepomahaju

ale zistil som ze piska iba soferova strana . Tak mi to moc nejde do hlavy preco jedna strana piska a druha nie . Zda sa aj ze ked silnejsie brzdim tak soferova strana smrdi , brzdy proste smrdia / zapachaju a druha strana nie ... Tak chcem este ten seforovy brzdic rozobrat a pozriem ho , ci nie je zle zlozeny , spriecene dosticky, alebo proste nieco ci mu nie je ...
3. Servo vydava zvlastne zvuky , neviem ci to robilo aj predtym, ale predtym som si to nevsimol. Teraz mam nastartovane , tocim volantom a idu z neho pazvuky. Pripada mi to ako keby bolo zavzdusnene , ale to asi byt nemoze, kedze sa odvzdusnuje samo a po 500km uz davno musi byt ... Neviem co to moze sposobovat , ked tak to skusim nahrat na video ...
4. S odstranenim katalyzatorom som cakal ze budu patalie, kedze mi to blblo aj v lete. Motoricky to ide dobre , povedal by som ze pri mensich otackach to ide lepsie ako to islo . Ale mam taky pocit, ze vo vysokych otackach sa to sprava presne ako v lete, ked som vtedy odstranil katalyzator. Ako keby auto stratilo 15 koni. Ten kto auto nepozda a nevie ako to ma ist , by na to asi ani neprisiel . Celkovo to ide dobre aj vo vysokych otackam, ale stale mi tam nieco chyba. Myslim si ze to robi prave ten odstraneny katalyzator.
Vtedy v lete som nahodit kat spat a uz to islo dobre. Je zase zahada, preco mi nesvieti kontrolka motora, ze chyba , ked tam kat nemam . Tomu nerozumiem a aj co som pisal s ludmi, nechapu preco

Jednoducho odstranim kat , tak automaticky by malo hlasit chybu . Mne ale ziadnu chybu neukazuje, RJ sa tvari ako keby som tam kat mal. Ked sme ale nastartovali 1x motor , tak chybu mi ukazalo , kontrolka svietila, ale asi po 3-4x nastartovani, kontrolka zhasla a uz nesvieti , sranda

Je to nejake zacarovane ...
Pisal som ale s clovekom, ktory ma RC a poradil , ze pravdepodobne to ide teraz bez kat horsie, pretoze druha lambda dava zle hodnoty . On odstranil kat tiez a dal tam redukciu. Mam to skusit tiez ... Oddialit lambdu od splodin , aby mala " cistejsi " vzduch , ako keby tam bol kat ... Malo by to zevraj fungovat, tak to skusim ...
Bud rovnu, alebo kolienko , kedze ja tam nemam miesto, tak dam kolienko , nieco taketo , ako poradil Spartan v teme kde som to riesil

[ IMAGE NOT SHOWN - GUESTS CANNOT VIEW ATTACHED IMAGES ] [/attachment]o2spacer6.jpg[/attachment:3hiz7dj2]
Kolienko uz mam doma , vyzera takto :
[ IMAGE NOT SHOWN - GUESTS CANNOT VIEW ATTACHED IMAGES ] [/attachment]Adapter lambda 90st-1-600x500.jpg[/attachment:3hiz7dj2]
Takze skusim tam dat to , ci to pomoze , budem dufat ze ano

Kedze ale garaz nemam, cakam na teplejsie pocasie , vonku sa neda robit nic v takej zime
Mam tu nahrate 2 videa ...
Video so zvukom vyfuku . Je tam aj pocut plechovy zvuk ako to rezonuje ...
[youtube:3hiz7dj2]http://www.youtube.com/watch?v=D3ULs8G5MDY[/youtube:3hiz7dj2]
A video ked brzdim , piska to ako sialene :ne
[youtube:3hiz7dj2]http://www.youtube.com/watch?v=iPAuZTAJ8nQ[/youtube:3hiz7dj2]
Zatial vsetko :hi