No dnes som tomu dal :wasntme
Ráno som manželku odviezol do roboty. No čo už s workoholikom.
Takže som mal priestor aby som sa venoval nerušene Maxikovi. Tak som sa postil do veľkého upratovania. Vysavač, saponát, kýbel vody... Všetko išlo ako po masle. Keď som čistil miesto vodiča tak niečo začalo pípať, ani za svet som si nevedel priradiť čo to môže byť. Po chvíli prestalo. Pokračoval som v čisteni. Nasledovalo umytie z vonku a ľahké prevoskovanie (tekutý turtle wax). Spokojný s vykonanou prrácou som sa išiel naobedovať. O 4-tej poobede mi volala polovička že môžem pre ňu skočiť. Prezliekol som sa a keď som otočil klúčikom v zapalovani tak mi doško čo to bol za zvuk. Ano správne zapol som si svetlá a boli zapnuté aspoň 6 hodín. Takže prázdna baterka. :envy Ešte že ako elektrikár nemám nabijačku ale naštastie mám šikovný zdroj k notebooku ktorý vie aj nabíjať :skleb
Zavolal som manželke že to bude trocha trvať a skočil za MartinomSK či mi nepomôže s odvozom ak by sa baterka nepozbierala do nejakej rozumnaj doby. Mal doma iba manželku s deťmi ale bola ochotná pomôcť. No pomoc som nevyužil lebo do hodinky bola baterka v štartovacom stave....
Ale Maxík je čistučký ako dávno nebol...