pastorek - smajlíkov pohľadám, nový design s tebou (alebo mám s niekým iným?) poriešim cez SS ...
Asi bude vhodné so mnou, lebo poznám požiadavky ktoré vzniknú i v budúcnosti a vieme to urobiť "na nečisto" mimo tohoto fóra.
pipistrel - mám brzdiť v navrhovaní zmien? Ak mám nejaký návrh, hodím ho do éteru s cieľom pomôcť fóru. Je mi ľúto, že sa ti to nepáči, ale musíme sa tu všetci zniesť. Ja budem ďalej aktívne navrhovať zmeny a je na vedení, či mnou navrhnuté zmeny schváli, alebo nie. Ich názor budem rešpektovať, ale tiež budem lobovať za to, aby sa toto fórum niekam posunulo a momentálne v prvom rade odlíšilo od ostatných narýchlo zbúchaných fór.
Nečuduj sa im, sú určité výhrady voči tvojej osobe (vhľadom na niektoré výroky v českom chate) a je s tým trochu problém. Poznám ťa osobne trochu viac ako ostatný a viem že máš svojský spôsob vystupovania. Po tej správe čo si mi poslal by som sa s iným už urazene nebavil. O tebe viem že kopu vecí dokážeš, odborne si zdatný, no problém je v tom že nemáš dôveru väčšej časti vedenia. Píšm to otvorene, nemienim riešiť nejaké zákulisné nálady a názory.
Marcel00 - bude možné hlasovanie za logo? Nebolo by možno lepšie vyhlásiť verejnú súťaž (výhra bude dobrý pocit) o logo? Aby každý, kto niečo vie, mohol skúsiť.
Hlasovanie prebieha na úrovni združenia lebo logo bude spoločné a tu je iba na stránke no tam riešime i použitie na vizitkách, pečiatke, nálepkách, kartičke a podobne. ...hmm, priveľa požiadaviek na jeden obrázok.