Zdravím chalani, mám takový problém, koupill jsem HID světla s canbus error free, nicméně ... Takže montoval jsem je na CC. Vyměnil jsem levou žárovku, tedy u řidiče, napravo zůstala obyč. H7, pak jsem nastartoval, vypl motor a vše bylo v pořádku, pokračoval jsem tedy druhou stranou, kde mi vypadla ta závlačka (drátek), co drží žárovku, díky Bohu jsem ji našel, nasadil, zapojil světla, ale po nastartování, respektive vypnutí motoru se objevila hláška dipped beam bulb faulty, tedy že je potkávačka (hlavní) špatná, začal jsem špekulovat, jestli na to nemá vliv drátku, protože ho je možné nasadit dvěma způsoby, tak jak jsem ho nasadil, měl jsem pocit, že žárovka se v tom hýbe, proto jsem ho vzal a dal opačně, teď tam drží pevně, ale problémy se jednou objeví, jednou ne, jak kdy, co mám s tím dělat? Žárovky jsou všechny OK, kontroloval jsem, že svítí, pojistky taky v pořádku.
Odkaz na
světlamyslím si, že když jsou canbus error free, tak již nepotřebují warning canceller, řekl bych, že už tam je zakomponovaný.