Spartan, tak to fakt neviem čo to máš za auto, keď ho toľko opravovali??, ešte aj lakovanie!!§, :head Takéto auto to by som im rovno vrátil. Auto je na jazdenie , a nie na chodenie po servise. Čo sa týka tých tyčiek, mne povedali, že do 20kkm., no povedz mi čo to je za hlúposť?? Nikde v záručných podmienkach to nemáš uvedené (aspoň mi to v servise nedokázali ukázať, že vraj interná smernica, ale tá mňa nemôže zaujímať). Jeden z argumentov, bolo tiež, že slovenské cesty, sú zléé..... proste blabala len ako odrbať zákazníka. Ináč, po dlhej, dosť nechutnej konverzácii s dovozcom, mi museli vrátiť peniaze za opravu.
Čo sa týka optywaiu, je to môj osobný názor, v živote by som si to už nedoplatil, ale na budúce si kúpim, len auto, kde záruka je hneď aspoň na 4roky.
Taktiež uhol pohľadu, Ty sa tešíš, že za 400€, koľko si ušetril, ja by som zasa na tvojom mieste nadával, že peniaze za auto boli vyhodené peniaze.
Ináč so zárukami som veľmi opatrný, v súčasnosti si chcem kúpiť väčšie auto- Padla mi do oka 5008, z programu certifikované, jazdené vozidla. Kde uvádzajú, záruka na jazdené km, + 1rok záruka. Na otázku ako ručia najazdené km, bola odpoveď servisná knižka, a rôzne certifikáta.... no ale preboha, to nie je záruka. Záruka by bola, keby povedali, že keď zistím, že km nesedia, že môžem vrátiť auto bez náhrady,....proste zo strany Peugeota žiadna zodpovednosť. Ďaľej ročná záruka? Peugeot, zaplatí neakeje firme, ktorá mi poskytne záruku. Na otázku, kde budem chodiť servisovať, mi odpovedali, že to by mi oznámili v prípade poruchy. No tak ďakujem pekne, neprosím, napíšu mi, že opravia mi ho v Prahe....... No ale čo už, sme na slovensku, a toto sú, služby po slovensky. Ďalej, navrhol som, že by som súčasné auto dal na protihodnotu, ale mám ho ešte viazaný úverom podotýkam v PSA finance,. Tak, že si mám zrušiť , ja úver, a nech potom prídem. no tak takto si služby určite nepredestavujem. Fakt nechápem, prečo by to nemohol vybaviť predajca. Keď som si vybavoval úver, tak to dokázali zariadiť , ale naopak už idú prehánať zákazníka, takže výsledok, ďakujem dovidenia.