na sacím potrubí je MAP tj snimač kombinovaný merí tlak v sacím potrubí a teplotu vzduchu, hodnoty co udává Lexia jsou správné a odpovídají.....dnes ráno start napodruhé, porpvé jsem točil motorem 5 s a vubec nechytl, ani kdyzpak přidám plyn, napodruhé ihned, pak celý den chytá krásně a zase jak suto stojí pres noc tak napodruhé kdyz je zima tedy v zime start ihned, když bylo moc horko 30+ tak to startlo se zaskobrtnutím...k plynaři jdu na sežízení, ale dělalo to i jen na jízdu na benzín vyjel jsem 2 nádrze benzínu bez biosložek a taky to nestartlo, kdyz jezdím na LPG je to horší , samozřejmy ty ranní statry ted v létě, ale jaro podzim zima ok....našel jsem i kolegu na foru co má stejný motor a uplne stejný příznaky nemá LPG , dělal kompelt hlavu, ventily, zdvihátka, komprese ok a taky ráno statry napodruhé, hodnoty z Lexia jsou v normě, samozřejmě žádná závada v dig není, jeho auto jsem meřil a starty v lete uplne spatné..při nepovedeném startu se zdají na osciloskopu že moc nazapáli 2 válce, ale jen u toho nepovedeného statru, pak uz ok ..viz príloha mereni..diky moc všem