Ahoj, mam Peugeot 301 1.6HDI r.v. 2014 naj. 110000km. Zaciatkom zimy (november) mi auto rano po prejdeni prvych km a ustalenej jazde zacalo trhat. Trhanie trva par sekund, niekedy aj pol minuty. Riesenim v danej situacii bolo bud dat dole nohu z plynu a nasledne opät pridat alebo pridat a trhanie zvycajne prestalo a nasledne auto islo normalne. Nerozsvietila sa ziadna kontrolka signalizujuca chybu. Po navsteve servisu, kedze nebolo mozne diagnostikovat poruchu, sa najprv vymenil palivovy filter, pouzil som aditivum, vyskusal jazdu na vyssich otrackach, absolvoval som vymenu EGR ventilu (pri diagnostike jeho funkcnosti vykazoval abnormalne hodnoty), "nacitanie vstrekovacov nafty)... Auto stale trha, mozno nie tak casto, ale trha. Potom sa rozbehne a uz ide normalne. To trhanie nema ziadnu pravidelnost. Napriklad auto to nerobilo 2 tyzdne, ale dnes pri vyjazde na dialnicu som natukal do tempomatu 140, auto zacalo akcelerovat, pri 120 zacalo trhat, stratilo tah a rychlost trocha poklesla. Tak som dal dole plyn, auto sa "spamätalo" a potom islo. Toto mi uz tiez parkrat spravilo pri vyjazde na dialnicu. Po cely cas, odkedy sa tato porucha objavila, sa nerozsvietila ziadna kontrolka.
Nema prosim niekto podobnu skusenost? Budem vdacny za akukolvek radu.