Autor Téma: 2 din radio  (Prečítané 1339 krát)

0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.

Offline zorin

  • Nováčik
  • **
  • Príspevkov: 26
2 din radio
« kedy: 25.07.2021 - 15:02:12 »
Pekny den ,poposim nikoho kdo by mi vedel poradit ,chcem si zakupit 2 din radio len kvoli tomu ze klasicke nema vstup na USB ,lenze ked som skusal zapojit tak po vypnuti radia mi nradio stale hralo a musel som ho natvrdo vypnut ,poradite ako to zapojit dakujem a este ,nebude mi to vybyjat baterku ,.
« Posledná zmena: 25.07.2021 - 15:13:03 od zorin »

Offline sir.Oliver

  • Praktikant
  • *****
  • Príspevkov: 539
Re:2 din radio
« Odpoveď #1 kedy: 25.07.2021 - 17:44:31 »

 ako prvé , oprav si preklep ( nikoho - niekoho )
 ako druhé ... čo si si kúpil ( výrobca , model ) a ako si ho zapojil . nedal si skoro žiadne údaje ..... ako ti môžeme pomôcť ... nie sme
 jasnovidci

Offline zorin

  • Nováčik
  • **
  • Príspevkov: 26
Re:2 din radio
« Odpoveď #2 kedy: 27.07.2021 - 11:42:48 »
To si len chcem zakúpiť, skúšal som to od jedného co mi požičal

Offline sir.Oliver

  • Praktikant
  • *****
  • Príspevkov: 539
Re:2 din radio
« Odpoveď #3 kedy: 28.07.2021 - 04:14:16 »

   aké si skúšal ? ako si to zapájal ? - bože , z teba treba ale ťahať údaje ako z chlpatej deky . a ten preklep si neopravil !!!

Offline zorin

  • Nováčik
  • **
  • Príspevkov: 26
Re:2 din radio
« Odpoveď #4 kedy: 28.07.2021 - 12:24:22 »
Prepáčte tu je to rádio co by som chcel

Offline zorin

  • Nováčik
  • **
  • Príspevkov: 26
Re:2 din radio
« Odpoveď #5 kedy: 28.07.2021 - 17:06:15 »
Pekny den ,poposim niekoho kdo by mi vedel poradit ,chcem si zakupit 2 din radio len kvoli tomu ze klasicke nema vstup na USB ,lenze ked som skusal zapojit tak po vypnuti radia mi nradio stale hralo a musel som ho natvrdo vypnut ,poradite ako to zapojit dakujem a este ,nebude mi to vybyjat baterku ,.

Offline zorin

  • Nováčik
  • **
  • Príspevkov: 26
Re:2 din radio
« Odpoveď #6 kedy: 28.07.2021 - 17:10:31 »
tu je to radio co by som nahodit

Offline sir.Oliver

  • Praktikant
  • *****
  • Príspevkov: 539
Re:2 din radio
« Odpoveď #7 kedy: 28.07.2021 - 17:30:58 »

  a konektori + rozvrhnutie pinov ?

Offline zorin

  • Nováčik
  • **
  • Príspevkov: 26
Re:2 din radio
« Odpoveď #8 kedy: 28.07.2021 - 17:45:06 »
TU SU

Offline zorin

  • Nováčik
  • **
  • Príspevkov: 26
Re:2 din radio
« Odpoveď #9 kedy: 28.07.2021 - 17:45:47 »
AJ

Offline zorin

  • Nováčik
  • **
  • Príspevkov: 26
Re:2 din radio
« Odpoveď #10 kedy: 28.07.2021 - 17:46:32 »
aj

Offline zorin

  • Nováčik
  • **
  • Príspevkov: 26
Re:2 din radio
« Odpoveď #11 kedy: 28.07.2021 - 17:46:57 »
aj

Offline zorin

  • Nováčik
  • **
  • Príspevkov: 26
Re:2 din radio
« Odpoveď #12 kedy: 28.07.2021 - 17:47:26 »
aj

Offline zorin

  • Nováčik
  • **
  • Príspevkov: 26
Re:2 din radio
« Odpoveď #13 kedy: 28.07.2021 - 17:51:28 »
pre info je to toto

Offline sir.Oliver

  • Praktikant
  • *****
  • Príspevkov: 539
Re:2 din radio
« Odpoveď #14 kedy: 28.07.2021 - 19:04:34 »

 niečo ti tu nesedí..... na poslednej fotky máš v konektore iba tri káble , kým na predchádzajúcich sú tam 4
 máš aj popis ( možno na obale rádia ) ?