Za bedňu piva ti to mohol dať aj s káblom ,To som nad s nadsázkou
. Ale soft jeden aj druhý máš s káblom ,keď ho chceš kúpiť . V najhoršom prípade ti ho vie kto vlastní diagnostiku postnúť,neni to vec s ktorou by sa dalo obchodovať,toť môj názor. Rozdiel je jediný a to pplanet je staršia verzia pre peugeot a lexia pre citroen Po fúzii sa to nejako zjednotilo a a tak vznikol diagbox pre obidve značky. V skratke ,diagbox je program ktorý v sebe zahrŕňa pplanet a lexiu. V dnešnej dobe už možno viac značiek ,ale offline je pre nás zaujímavý diagbox ,povedal by som že do verzie7.58 ,kde ešte ide diagnostikovať vozidlá staršie aj novšie. Ak to chceš iba pre svoj vozový park ,je ideálne sa rozhodnúť pre aký typ softu sa rozhodnúť. Respektíve Diagbox fičí na W7 32bit a dnes už asi aj na W10 ,ale 32 bit ,ale taký pplanet je ideálny pre windows xp. Dalo by sa ďalej polemizovať čo ano a čo nie ,ale ako začiatočník zbytočné problémy. Ak si zapálený pre túto značku ,tak sa postupne dopracuješ k tomu ,čo je pre teba najvhodnejšie.
EDIT: ak kúpiť ,tak iba verziu kábla C a full .ostatné je nepodstatné ,to viriešiš postupne a časom.