Dobrý deň,
Mám taký problém ktorý mi už dlho láme hlavu a neviem si pomôcť, budem vďační za každú radu...
Mám Peugeot boxer 2014 110kw 2,2...
a teraz k problému, Auto štartovalo normálne, začal odchádzať štartér tak som ho dal vymeniť za repasovaný bosch, dal som vymeniť olej a všetky filtre tiež bosch. prešlo pár dní a idem štartovať a vypísalo chybu "Excess radiat fluid temperature" a toči točí motor a nenaštartuje... prezrel som káble, pozerali sme diagnostikou a žiadna chyba všetko v poriadku.. dobil som baterku a akoby zázrakom už chybu nepísalo a naštartovalo.. kúpil som novú baterku lebo som si myslel že to spôsobuje pokles napätia.. no aj pri novej batérii po pár dňoch zase to hlásenie a len točí motor a nedovolí naštartovat.. ked vložím klúč a dám do polohy pred štartovním všetko pekne načíta zhasne a idem štartovať a vypíše chybu a nedovoli naštartovat len točí... počul som názor že aj výmena palivového to spôsobuje ale neviem... pozeral to jeden mechanik, druhý a nevieme prísť na príčinu.. raz bez problémov a raz takto...
kľudne sa pýtajte alebo poraďte..
Ďakujem