Ahojte. Ja dlhodobo používam Sygic navigáciu a som s ňou spokojný. Dlhšie trasy cez miesta, ktoré veľmi nepoznám, si pripravujem dopredu (cez appku alebo PC) s tým, že natvrdo určím priechodné body.
Po odstavení MirrorLinku v telefónoch Samsung, ak som chcel využívať obrazovku auta, musel som začať používať Waze alebo Mapy od Google, ktoré sú funkčné aj cez Android Auto. Každá z nich má voči Sygic niektoré plusy, ale aj nejaké mínusy - či už je to nefunkčnosť bez dátového pripojenia alebo výrazne jednoduchšia grafika a prehľadnosť v porovnaní so Sygic.
V auguste 2020 prebehla netom informácia, že Google povolí tretím stranám, vrátane Sygicu prepojenie cez googlovské Android Auto. Včera som poslal firme Sygic otázku, ako to momentálne vyzerá s týmto prepojením. V odpovedi sa uvádza, že na vývoji implementácie prepojenia pracujú. Predpokladajú, že vývoj a testovanie by mohli byť ukončené v 1. až 2. kvartáli 2021, pokiaľ sa niečo nezmení buď zo strany Googlu alebo Sygic. Dúfal som, že to bude skôr
.