Autor Téma: Peugeot 207 - Brake system faulty/power steering faulty/abs system faulty  (Prečítané 4006 krát)

0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.

Offline Matúš Fortuňak

• Nováčik bez príspevkov
  • *
  • Príspevkov: 2
Cavte kolegovia,

vcera sa mi na mojej 207 rozsvietila palubovka ako vianocny stromcek a ja si neviem rady co s tym moze byt :(

Po pretoceni kluca a naslednom nastartovani mi zacalo vyhadzovat nasledovne chybove hlasky:

STOP
Brake system faulty
Power steering
ABS systeme faulty
Electric fault

Po nastartovani mi ostali svietit ikonky ABS, Servo, STOP, Rucna brzda, vynuloval sa mi tachometer, nefunguje mi ukazovatel rychlosti, celkovo palubny pocitac mi neukaze nic, spotrebu, km atd., nefugnuje ani tempomat....

Bol som s autom v Peugeot Servise v KE, kde mi povedali ze diagnostika nevie komunikovat s ABS a musia si auto nechat na opravu... momentalne nemam len tak neviem kolko sto euro pre servis a tak to chcem prv riesit s vami, mozno sa mi podari prist na problem (snad to bude len nejake poistka alebo kabel, kedze som bol s autom v pondelok na STK, EK a vsetko preslo v pohode, s autom som za 5 rokov pouzivanie nemal ani jeden problem).

Na youtube som videl par videi, kde riesili tento problem no vo vsetkych videach bol spolocny problem a to zatecene/skorodovane kontakty na RJ.

Ja som odpojil bateriu na aute, skontroloval som kontakty ale u mna je vsetko ciste a suche, ako nove. Bateria je takisto relativne nova, menil som ju minuly rok v jeseni, takze ma nieco cez 7 mesiacov este len.

Prosim o vasu pomoc a radu.

Vdaka