Taaak, konecne som sa dokopal k predstaveniu svojho tatosa.
407 sa mi vzdy pacila, no pred 5 rokmi boli cenovo niekde inde tak som siel do 406. Ta sluzila velmi dobre, no takmer pred rokom (december 2012) som sa rozhodol si zadovazit 407SW, 1.6HDi, ktora ma vsetku moznu vybavu :inlove
Toz som nasiel tento modry kusok, povozil som sa a bola to laska na prve zvezenie :rock
Ma nalietanych 205000km, z toho ja som spravil 12000km. Ked som si ju priviezol domov, tak som akurat opravil zadne okno (nesiel stierac a otvarat okno, choroba 407SW :finger ), no po odstraneni tejto drobnosti a vymene oleja a filtrov sa uz len spokojne vozim :yes
Co sa vybavy tyka, ma to xenony, navigaciu, RT3 s AUX + CD changer, elektricke sedacky, panoramu, origo 16" disky s gumamy 205/60, tempomat + limiter, slnecne clony na zadnych oknach :chuckle a mnoho dalsich serepeticiek.
No ale dost o aute, tu su nejake tie photos (bohuzial uz na zimnych kolesach :rofl )
Zozadu:Interior:Vzadu:Pristojovka:Reklama: :rofl
Navi:V aprili si ma nevsimol jeden dedo a bolo aj trochu pokrcene :ne
Odniesol to blatnik, naraznik, jedno koleso, lozisko a snimac ABS. Pockal som na prachy od poistovne a vsetko som to paradne porobil :party
Pri tej prilezitosti som uz vymenil aj predne dolne capy :yes