Packu som do auta nahodil fungovalo detekovalo stlacene tlačidla avšak po merani ktore som urobil dnes som zistil ze tlacidla maju skoro rovnaky odpor resp niektore z nich su totozne a radio si myslelo ze stlacam dane tlacidlo ale stlacal som ine cize po merani
Tune UP / Next - 150 ohm
VOL + 80ohm
Display 180
VOL - 170
Tune DOWN / previous - 180
GND / Kostra Tlačidlo cez ktore s "skratuju" ostatne na kostru
UP wheel 170ohm
Down wheel 170ohm
Vyhoda je ze vystup su dva kable jeden so "signalom odporu" a druhy kostra cez ktory sa uzatvara spinač
Tak som si hodnoty prepocital do Kohm a dal som ich rapidne odlišne aby s tym problem radio nemalo idem nakupit odpory a napajkovat ich tam a potom to vyskusam na 99% to bude fungovat dam vediet vysledok pripadne mozem dat potom aj navod - ale podla vsetkeho to bude fungovat len na No name radia s LCD na značkove radia by sa to dalo tiez avšak tie maju pevne dany odpor danej klavesy zapisany v pamati cize tam by sa to muselo ladit presne na kazde radio avsak stale je to realne urobit
, ja mam vyhodu toho ze si viem tie tlačidla programovat v radiu takze pri mojom je jedno aky odpor ma ktore tlacidlo avsak musi mat odlišny
Ja som t spravil tak ze z pačky som vybral povodny konektor mal som doma plochy Ethernet kabel (vyhovoval mi koli tomu že ma 8 žil) ten som naspajkoval na jednotlive tlačidla a vyviedol mimo pačky . na jeden koniec som dal RJ45 koncovku ktoru chcem zapojit do plošnej dosky do konektora a tam pridam jednotlive odpory ktore prepojim medzi sebou cize "+" signal so vsetkych tlačidiel pojde dokopy jeden kabel a druhy kabel bude kostra . + Pripojim do radia a kostru pripojim hocikam na kostru