Ak sa neponahlas, tak mozem pozret co som nechal doma

U rodicov mam este nejaky AMD X2 tusim 4400+ ci jak tomu je, 4 GB DDR3, disk myslím že je min 320 GB, ale neviem presne. Bola tam na tu dobu aj lepšia grafika, nejaká lepšia Radeona čo mala pred pár rokmi hodnotu tak cez 200 Eur, ale tiež neviem označenie
Skrina je slusna avsak neviem, ci sa k nej najdu bocne kryty a má jeden problém. Prehrieva sa chipset na doske, je na ňom pasívny chladič ... Tak neviem, či by si mal aj o to zaujem.
Historia je taká, že som ten pasívny chladič dal preč a pasta, čo tam bola bola uplne stvrdnuta a odpadavala. Tak som ho prepastoval nejakou starou pastou, čo som našiel a asi mesiac išiel ako hodinky. Potom to nastalo znova = prejavovalo sa to tak, že kým si nerobil náročnú operáciu (hru, film vo vyššej kvalite atď) tak fungoval, ak si niečo také spustil tak po chvíli sa vypol... Ak som vedla otvorenej skrine slahol stolovy ventilator, tak slapal bez problemov nonstop
Tak mi len napíš, či by si mal zaujem aj o niečo takéto aby som vedel, či to mám vôbec hladať. Komp už cca 2,5 roka stojí, takže iné využitie prenho nemám