Nazdar vsetci, kedze sa blizi cas na vymenu tatosa pozeram vsetko co sa da, presiel som ponuku od BMW cez Citroen a Hondu a Peugeot 508sw GT az som akosi skoncil na Peugeote 4007 :inlove
Tento segment nemam nejako zmapovany, kazdopadne kto sa vie vyjadrit k tomu ci do toho ist (kedze jediny motor ktory sa da zohnat je 2.2HDi 115kW). Vyssie sedenie, pohodlie a bezpecnost ma laka, kufor vyzera slusne, spracovanie a vybava takisto. Je mi jasne ze s tym budem jazdit tak za 9 litrov nafty, ale stoji to za to :devil
Mám už aj jeden vyhliadnuty -->
http://peugeot-4007.autobazar.eu/22hdi- ... 85489.htmlje v rival cars, tak tam by mi niekto hadam aj vedel pozriet ci sa za nim oplati merat cestu

... co sa tyka vybavy ma vsetko co chcem (akurat som videl aj modely co maju display medzi budikmi farebny, neviem ci to je od 2010 vyssie alebo tak).
+ aký je v tomto automat ak v tom niekto sedel? Automatov s viac km sa vzdy obavam, ale neviem kto to vyraba, japonec by cosi mohol vydrzat :muscle U manualu je tak či tak spojka dosť drahá záležitosť, tak aby to nevyšlo na rovnako

A hlavne narazil som aj na benzin :wait --> 2.4 16V asi z dielne Mitsubishi, ale to si neviem predstavit ako by to slo a hlavne tie niesu v takych vybavach ako dieslaky

p.s.: pozeral som aj C-crosser, ale 4007 sa mi paci viac