Ďakujem za komentáre :-)
No zatiaľ som toho až tak veľa nenajazdil, predsa len je teplúčko a jazdím na scootri. Najdlhšia trasa bol teraz cez víkend do CZ aquaparku cca 320 km. Auto dobre pohodlné, aj na väčších kolesách, to ma utvrdilo, že väčšie by kľudne znieslo. Automat je super, radí kedy potrebujem a nemám nutkanie mu do toho kafrať :-) Spotreba mi klesla na 6,3, s čím som naozaj spokojný, keďže som si užíval tých 160 poníkov, keď už sú tam.
Inak musím povedať, že takéto auto som teda vôbec nechcel a nepáčilo sa mi, až som ho videl v čiernej farbe, s väčšími kolesami a odviezol som sa v ňom. Potom už bolo jasné. Auto sme ani nechceli kúpiť, len sme si ho v piatok pozerali, v sobotu sme išli okolo, kde bolo a v pondelok bolo naše :-).
Nebanujem a každému by som odporučil, hlavne túto kombináciu motora a prevodovky.
Inak čierna farba je super, s bielou asi top, ale naozaj neskutočne nepraktická. To auto jednoducho neviem udržať čisté. V rodine máme ešte aj biele auto a to je naozaj čisté stále, a toto neustále zaprášené... :whew
Aby som len nechválil, mám trošičku problém. Displej navigácie, čo sa otvára hore sa sem tam zadrháva. Snažil som sa to vyfúkať a čistiť, ale sem tam ide tak sekano. Rozmýšľam, či sa to nedá nadstaviť, aby bol stále otvorený. Je to možné?
PS: Ja viem, mal by som sa polepšiť a dať viac foto :-)