Zdravím,
pred cca 3 týždňami sa ku mne dostal Peugeot 206, 1999, 44.10kw benzín najazdené 213k km... všetko prvé dva týždne v pohode ale od minulého pondelka sa auto začalo divne chovať pri rozbiehaní, ako keby neťahalo a motor šiel do vysokých otáčok keď som mal iba jemne nohu na plyne, väčšinou som musel stlačiť plynový skoro až na podlahu aby som sa rozbehol a aby to nezdochlo, pár krát pomohlo rýchlo preradiť do 2jky a rozbehnúť sa na nej inač by auto zdochlo aj napriek vysokým otáčkam
A pred 2 dnami cestou do obchodu počas jazdy prestal reagovať plynový pedál, stlačil som ho na podlahu a nič, nič sa nedialo, či som mal neutrál alebo zaradenú hocijakú rýchlosť, musel som zastaviť vypnúť motor chvíľku som počkal a znova to šlo, takto sa mi to stalo 4x cestou do Tesca (dole kopcom), cestou späť šlo všetko v pohode (hore kopcom), na parkovisku v neutráli plyn. už pedál reagoval normálne no počas jazdy nič respektíve pár krát ako keby ho chytilo a keď som mal stlačený pedál tak vyskakovali otáčky hore dole (ako keby som pedál stláčal a púšťal)
Nestretli ste sa s niečim podobným? Ďík