Moje skúsenosti s ebay/aliexpress sú zatiaľ dosť dobré, jediné problemy čo som zatiaľ mal- objednal som obal na peugeot kľúče, v popise mal predávajúci "kúp 3 dostaneš štvrtý zadarmo", objednal som, prišli 3, napísal som mu, chlap sa ospravedlnil, dal mi nový tracking number a prišiel aj 4 kľúč... A druhý problém, našli sme nejaký mobil za 15 dolárov ( hej vyskúšali sme objednať čo to povie

), po objednani predajca zrušil účet (mal hodnotenie 99%) napísal som a ebay do 2min poslal peniaze späť... Inak chodí všetko v pohode co sa týka ebay... To clo a dph tiež záleží kto ako sa vyspí, kamarát bral niečo za cca 650€ a nik mu nič nezastavil a bral potom za 130 a stálo mu to na colnici.... Zásielky mi chodia na čas z ebay, sestra keď objednava z aliexpressu tak často sa stáva že ide zasielka o dosť dlhšie ako by šla z ebay...
A tiež asi záleží od veľkosti balenia (a aj spôsobu odoslania asi) dakedy to skončí v schránke, dakedy to donesie poštárka a musím prevziať a dakedy hneď donesie žltý papier.